00:35

AMERIČKI SPECIJALITET U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! Raša otkrio koji SASTOJAK ova jela čine primamljivim, NIKADA NE BISTE POGODILI!

KURIR TV

AMERIČKI SPECIJALITET U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE!" Raša otkrio koji SASTOJAK ova jela čine primamljivim, NIKADA NE BISTE POGODILI!

Jesenji TV program -

Porodica Stojkanović je ukrstila kutlače u emisiji "Majke i snajke".

O porodici Stojkanović - Bor

Majka: Danijela

Snajka: Letica

Sin: Nenad

Letica je rođena u Žagubici. Zaposlena je u JKP. Bavi se pisanjem i dosad ima objavljene četiri knjige. Nenad je zaposlen kao vozač. Obožava da izlazi i da se druži sa ljudima. Danijela je domaćica, nezaposlena je. Obožava baštovanstvo i holtikulturu, a voli i životinje. Danijela i Nenad kažu za sebe da su velike šaljivdžije. Leticu i Nenada je sudbina spojila. Naime, Danijela se doselila u stan pored Nenadovog i Danijelinog. Prvo su se samo družili, a onda se rodila i ljubav. Danijela i Letica se odlično slažu.

Majka Danijela i snajka Letica izabrale su broj 5 koji je krio američko jelo korn dog. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 48 minuta.

Raša je otkrio da je šećer stvar koja američka jela čini primamljivim, kao i da vas tera da jedete to jelo iznova i iznova.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajke su svoju drugaricu ocenile prosečnim ocenama, jelo je bilo super, mada su joj zamerale to što su viršle neizbarene, a testo zagorelo.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sa druge strane, majke su rekle da nisu dosad jele ovo jelo, pa samim tim nisu i znale kako da zapravo ocene. Pa im je Raša preporučio da se fokusiraju na njihovu subjektivnu procenu ukusa. Majka su dale zadovoljavajuće ocene.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nenad je uspeo da pogodi ko je koje jelo napravio, time je započeo svoju avanturu u kvizu, u kojem je osvojio dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track