MIKI MEĆAVA ZA KURIR TV O SVADBAMA U RATNO VREME: PUCAJU GOSTI, PUCAMO I MI! SVI smo stali, samo se ispred šatora čulo "BUUM"
Foto: kurir tv

kurir tv

MIKI MEĆAVA ZA KURIR TV O SVADBAMA U RATNO VREME: PUCAJU GOSTI, PUCAMO I MI! SVI smo stali, samo se ispred šatora čulo "BUUM"

Jesenji TV program -

U današnjoj muzičkoj debati kod poznatog voditelja Ivana Gajića gosti emisije Puls Srbije Jovana Tipšin i Miki Mećava, oboje pevači pričali su čudne i nesvakidašnje dogodovštine sa veselja.

Ivan Gajić
foto: kurir tv

Mećava je ispričao jednu situaciju kod Požege, kad je svirao sa bendom na veselju.

- Dolazimo mi svadba, šator, 800-1.000 ljudi, a ratno vreme. Čuje se tup, tup, svi nosimo pištolje. Sviramo mi, i samo odjednom, iznenada, ulaze ljudi sa pištoljima, Kalašnjikovima i počinju da pucaju! I šta da radimo mi, krenemo da pucamo i mi. Pucaju gosti, pucamo i mi! - ispričao je, kroz smeh Mećava.

Miki Mećava
foto: kurir tv

Pevač je podelio sa gostima i voditeljem da je i on nosio pištolj. Prema Mećavinoj priči, na istoj svadbi sutradan, postalo je je još luđe!

03:47

PUCAJU GOSTI PUCAMO I MI!

- Sutradan dolazi čovek koji je poneo ručnu bombu. Stao je ispred mladenaca, onako pijan, i držao onu bombu. Oni su ga molili, nemoj i nemoj i na kraju je on skinuo osigurač, oteli su mu bombu i bacili je ispred šatora. Čulo se "buum" - otkrio je Mećava.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track