KONAČNO IZABRANI FINALISTI! ČESTITAMO! Ostanite uz Kurir TV da VIDITE ko će OSVOJITI vikendicu u KULINARSKOJ FINALNOJ TRCI!
Majke i snajke, Foto: kurir tv

"majke i snajke"

KONAČNO IZABRANI FINALISTI! ČESTITAMO! Ostanite uz Kurir TV da VIDITE ko će OSVOJITI vikendicu u KULINARSKOJ FINALNOJ TRCI!

Jesenji TV program -

Završena je polufinalna nedelja serijala "Majke i snajke", a evo koje su porodice prošle nedelje učestvovale u takmičenju i ko je poneo titulu nedeljnog šampiona.

Drugu polufinalnu nedelju otvorila je porodica Stojkanović iz Bora.

PONEDELJAK

O porodici Stojkanović

Snajka Letica je rođena u Žagubici. Zaposlena je, a u slobodno vreme bavi se pisanjem i do sada ima objavljene četiri knjige. Sin Nenad je zaposlen kao vozač, obožava da se druži i izlazi s prijateljima. Majka Danijela je domaćica, voli baštovanstvo, a veliki je ljubitelj i životinja. Letica i Nenad kažu da ih je sudbina spojila, naime, ona se doselila u stan pored njegovog. Prvo su se družili, a onda se rodila ljubav.Ono što razlikuje polufinale od ostalih emisija je što ovaj put kuvarice kuvaju baš samostalno, bez Rašine pomoći. U tom smislu one kako bi se pripremile, imale su 10 jela od kojih bi se 5 našlo u emisiji.

Majkei snajke
foto: kurir tv

UTORAK

O porodici Lazarević:

Majka: Slađana

Snajka: Jelena

Sin: Dejan

Dejan je po struci bravar, dok je Jelena domaćica i čuva njihovo troje dece. U slobodno vreme voli da se zanima baštom i ima svoje voće i povrće. Deca Nikolina, Nenad i Nemanja uživaju s tatom u garaži i rado učestvuju u njegovom poslu. Majka Slađana je šnajderka, često provodi vreme u bašti, gde gaji raznovrsno cveće. Veliki je gurman i obožava da kuva.

Porodica Lazarević
foto: kurir tv

SREDA

O porodici Dronjak:

Majka: Dragana

Snajka: Milica

Sin: Nemanja

Milica je po zanimanju diplomirani socijalni radnik, ali je trenutno nezaposlena. Posle dugogodišnjeg zabavljanja s Nemanjom, odnedavno je i zvanično deo porodice Dronjak. Milica i Nemanja žive u stanu iznad svekra i svekrve, ali većinu vremena provode zajedno. Nemanja je po zanimanju viljuškarista. Obožava prirodu i rekreaciju, veliki je gurman i najviše voli da jede škembiće. Milica je u drugom stanju i uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Dragana, kao i Milica i Nemanja, živi u Zemunu. Ponosna je baka jednog dečaka i jedva čeka da stigne još jedan dečak kao pojačanje. Radi pri gerontološkom centru, obožava da kuva za sve članove porodice, a ističe da, kao porodica, veoma poštuju tradicionalne vrednosti, te je nedeljni ručak neizostavan u njihovom domu.

Porodica Dronjak
foto: kurir tv

ČETVRTAK

O porodici Galić:

Majka: Sandra

Snajka: Željka

Sin: Mladen

Majka Sandra je po zanimanju ekonomista. Slobodno vreme koristi za šetnju, putovanja, odlazak na koncerte, izložbe i promocije knjiga. Često eksperimentiše u kuhinji spremajući stara jela na nove načine. Zaljubljenik je u jednostavne recepte koji se brzo spremaju, a veoma su ukusni. Omiljeno jelo su joj sarmice od zelja, a najdraži slatkiš tiramisu. Sin Mladen je veoma aktivan, voli košarku i često vozi bicikl. Zdravo se hrani, obožava riba, kao i sve vrste voća i povrća, a pored toga ima i veliku želju da proširi svoje kulinarsko znanje. Snajka Željka je studentkinja učiteljskog fakulteta, često provodi vreme s prijateljima, a najviše voli da crta i kuva.

Porodica Galić
foto: kurir tv

PETAK

O porodici Kiselja

Renata je profesionalna frizerka i drži obuke budućim frizerima, dok je muž Aleksandar inžinjerski tehničar i radi u oblasti konstrukcije mostova. Majka Milica se rano rastala od svog sina koji je odlučio da počne da živi svoj život kao mlad momak. Tačno je međutim da je on navikao na majkinu kuhinju I da mu je ona nedostajala. Renata je ipak uspela da mu nadoknadi to i prilagodila se njegovom ukusu. Ona ga dobro poznaje i zna šta je potrebno da mu napravi kako bi ga obradovala kada se vrati umoran sa posla. Imaju dvoje male dece, Aleksiju i Lazara. Svi obožavaju kuhinju Renate, a i mama Milice, i kažu da, kad bi morali, ne bi mogli da odluče čija je kuhinja bolja.

Porodica Kiselja
foto: kurir tv

Dve porodice koje su se najbolje plasirale bile su Kiselja i Dronjak, koje će otići i u finale!

Ostanite uz Kurir TV da vidite ko će u finalu dobiti vikendicu!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track