NAJSMEŠNIJI MOMENTI RAŠE VLAČIĆA I SEKE ALEKSIĆ! Masaža, ples i pevačica u ulozi kamermana: "Dva braka sam skrkala kako voliš!"
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NAJSMEŠNIJI MOMENTI RAŠE VLAČIĆA I SEKE ALEKSIĆ! Masaža, ples i pevačica u ulozi kamermana: "Dva braka sam skrkala kako voliš!"

Jesenji TV program -

Bližimo se početku 4. sezone u kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

Iza nas je dosta kuvanja, zabave i humora, a samo za vas smo izdvojili najsmešnije segmente iz pređašnje sezone.

Raša Vlačić i Seka Aleksić kao voditelji su pravili razne pošalice, što oni to i učesnici, a u priloženom videu možete uživati uz najsmešnije delove iz emisije:

02:31

NAJSMEŠNIJI MOMENTI RAŠE VLAČIĆA I SEKE ALEKSIĆ! Masaža, ples i pevačica u ulozi kamermana: Dva braka sam skrkala kako voliš!

Još jedna u nizu uspešnih sezona je iza nas!

Ušli smo u novu godinu, a iza sebe smo ostavili 3 sezone, 235 uspešnih epizoda, 115 porodica, 235 novih recepata i 3 vikendice!

Sjajno smo se družili, dobro kuvali, mnogo pevali, a po malo i plakali. Uživali smo u svakom trenutku koji smo delili sa vama, a nadamo se da će ih biti još mnogo, mnogo. Nastavljamo još jače, i družimo se u novoj sezoni kulinarskog spektakla “Majke i Snajke”!

Ako i ti želiš da postaneš deo naše magije- PRIJAVI SE!

Priključi se takmičenju i osvoji porodičnu vikendicu i mnoge druge vredne nagrade.

Link za prijavu: https://www.kurir.rs/majke-i-snajke

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track