Na pomolu nove, četvrte sezone, kulinarskog šoua Majke i snajke, kulinarske sposobnosti pokazala je porodica Todorović.
O porodici Todorović - Beograd:
Majka Koštana je penzionerka koja živi u Beogradu. Najviše voli da sprema i da jede lisnate proizvode. Iskusna je u kuhinji i ništa joj ne pada teško da spremi. U slobodno vreme najviše voli da gleda kulinarske emisije.
Snajka Ivana voli da sprema domaća jela kao što su sarma, pasulj, punjena paprila, podvarak... Smatra da je njena svekrva daleko veštija u kuhinji od nje. Slobodno vreme provodi tako što gleda serije.
Sin Vladimir se sa Ivanom upoznao na jednoj žurki. Ljubitelj je italijanske i kineske hrane. Bavio se karateom, ali je zbog povrede bio prinuđen da prestane. U slobodno vreme, zajedno sa svojom ženom, gleda serije.
Vladimir je izabrao polje pod brojem sedam, iza kojeg se krio fensi bećar paprikaš i domaći naćosi. Majke je rekla da je spremala paprikaš, ali da se prvi put susreće sa fensi načinom pripreme istog.
U nabavci su dame zaboravile tri namirnice, stoga su izgubile 6 minuta, pa su imale svega 54 minuta za pripremu fensi paprikaša.
Raša Vlačić je razjasnio koja je razlika između paprikaša i fensi paprikaša. Kuvar je rekao da je na društvenim mrežama video za termin fensi, pa je rekao da se u slučaju bećarca ne ubacuje jaje koje se meša, već se na kraju samo prelije, pa bi to trebalo da izgleda fensi.
Snajke su dale pozitivne komentare, a prosečna ocena za bećarac bio je devet. S druge strane, majke su bile fascinirane pripremom Koštane, pa je prosečna ocena bila deset.
Sin Vladimir je uspeo da pogodi ko je napravio bolje jelo, pa je samim tim učestvovao u kvitzu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara. S obzirom na to da je dao tačne odgovore na ponuđena pitanja, odneo je kući nagradu i jedan ekstra bod.
Kurir.rs