NISTE POČELI DA GLEDATE SERIJU "PRSTEN SUDBINE"? Nakon OVE emisije DEFINITVNO HOĆETE! Saznajte ZBOG ČEGA je HIT na Balkanu!
NISTE POČELI DA GLEDATE SERIJU "PRSTEN SUDBINE"?, Foto: Kurir TV

"Pusti brigu"

NISTE POČELI DA GLEDATE SERIJU "PRSTEN SUDBINE"? Nakon OVE emisije DEFINITVNO HOĆETE! Saznajte ZBOG ČEGA je HIT na Balkanu!

Jesenji TV program -

Voditeljski par Suzana Petričević-Dejan Šutanovac rešio je da jednom za svagda otkrije u čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci.

Muško-ženski odnosi bili su centralna tema nove emisije, a u ulozi svojevrsnog žirija našli su se i njihovi gosti, glumci Natasa Aksentijević i Slobodan Ćustić, pevačice Izvorinka Milošević, Tanja Banjanin i Sofija Perić, frulašica Neda Nikolić, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije Ivan Kleut, blogerka Jasmina Kovarbašić.

Pusti brigu
foto: Kurir tv

Izvorinku Milošević uvek je milo čuti uživo, a ljubavnim baladama Tanje Banjanin teško je naći konkurenciju, pa ćemo se ove nedelje podsetiti jednog starog hita, ali čuti i novu numeru.

Za pevačicu Sofiju Perić, koju krasi divan glas znamo da je rođena u Ukrajini, da je talenat za muziku nasledila od oca i majke, ali nismo znali da jednako dobro peva i narodnu i zabavnu muziku.

01:00

U čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci?

Nedavno je Kurir televizija počela sa emitovanjem nove hit serije "Prsten sudbine". Prema rečima gledalaca, ona se po mnogo čemu razlikuje od serija koje su se do sada prikazivale na našim prostorima, a već nakon nekoliko prikazanih epizoda prikupila je sve pohvale.

Današnji gost Ivan Kleut, direktor spoljnih produkcija Kurir televizije, predstaviće ovu seriju svima u studiju.

- Serija je fantastična i svetski je hit! To je uzbudljiva ljubavna drama, a ono što je čini zanimljivom je priča o dve sestre Jani i Anji koje imaju istu majku, ali ne i očeve. Događa se nešto što pravi neverovatan preokret u njihovom životu - a šta, predstaviće Ivan Kleut, u današnjoj emisiji.

Ostanite uz emisiju "Pusti brigu" jer vas očekuju neverovatne priče poznatih lica koje će, ekskluzivno, otkriti poznatom voditeljskom dvojcu Snežani Petričević i Dejanu Šutanovcu pod večnom polemikom: u čemu su to bolje žene, a u čemu muškarci!

Ne propustite da budete uz Kurir TV i emisiju "Pusti brigu" danas u 17:10 i saznate zbog čega je emisija "Prsten sudbine" hit na Balkanu, ali prvenstveno, šta je to što žene čini boljim od muškaraca i obrnuto!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track