RAŠA NAPRAVIO SPECIJALITET IZ SERIJE "PRSTEN SUDBINE!" Ovako izgledaju originalne "varenki" NEOBIČNO, LAKO I UKUSNO! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

RAŠA NAPRAVIO SPECIJALITET IZ SERIJE "PRSTEN SUDBINE!" Ovako izgledaju originalne "varenki" NEOBIČNO, LAKO I UKUSNO! (VIDEO)

Jesenji TV program -

Serija „Prsten sudbine“ raspletima i neizvesnošću osvojila je srca gledalaca, a emituje se radnim danima u 15 i u 22 časa na Kurir televiziji.

Veliko zaintersovanje priredilo je jelo koje priprema Olga, majka trenutno najpoznatijih sestara Anje i Jane.

Milošević – Beograd

Majka Radmila je iz Beograda. Penzionerka je, a ranije je radila kao frizer. U slobodno vreme gleda serije, kuva i čuva praunuka. Sve zna da spremi i vrlo je iskusna domaćica. Njena specijalnost je domaći burek i razne vrste testa. Snajka Aleksandra, takođe dolazi Iz prestonice. Trenutno je nezaposlena, a ranije je radila kao trgovac u jednom marketu. U slobodno vreme čuva unuka, voli da sluša muziku, da pogleda dobar film. Voli da kuva kada nema niko drugi da to radi. Obično to radi svekrva. Voli da jede sve što svekrva spremi, a naročito burek. Sa mužem se upoznala na koncertu u Skc-u. Sin Mirko je slobodan umetnik iz Beograda. U slobodno vreme voli da kuva i da šeta. Voli da sprema crnogorski kačamak sa krompirom i brašnom. Omiljeno jelo mu je upravo taj kačamak.

Shodno pomamom za jelom iz serije „Prsten sudbine“, Raša je pokazao kako se priprema čuveno jelo „varenki“.

U današnjoj epizodi vaše omiljene kulinarske emisije, vrhunski kuvar Raša je odlučio da spremi jelo vareniki iz ove popularne serije.

Pored Raše, sjajne specijalitete pripremaće i porodica Milošević koju čine majka Radmila, snajka Aleksandra i Sin Mirko.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kako su se majka i snajka snašle u pripremi, kao i recept čivenog jela vareniki iz Serije "Prsten sudbine" - pogledajte u najzabavnijojo kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

Prevashodno, sin Mirko je izabrao polje pod brojem sedam, a iza njega se krio specijalitet - grčka musaka od patlidžana.

Majka i snajka su u nabavci izostavile četiri namirnice, pa im je samim tim vreme bilo uskraćeno sa osam minuta, odnosno dva minuta po zaboravljenom sastojku.

Dok su majka i snajka pravile grčki specijalitet, Raša je izdvojio vreme i pokazao kako izgleda jelo iz serije "Prsiten sudbine":

03:23

Raša pravi specijalitet iz serije Prsten sudbine

Snajke su bile oduševljene grčkom musakom, pa su sve do jedne dale ocenu deset, a i imale su pozitivne komentare. S druge strane, majke su imale po koju malu zamerku, pa je prosečna ocena bila devet.

Mirko je uspeo da pogodi ko je po njemu napravio bolje jelo, samim tim je učestvovao u kvizu u kojem je tačno odgovorio na ponuđena pitanja, pa je osvojio dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track