PILAV I VITAMINSKA SALATA! Koliko prosto zvuči, toliko je i ukusno: Hranljivo, a brzo za pripremu, ŽIRI DAVAO SAMO DESETKE (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PILAV I VITAMINSKA SALATA! Koliko prosto zvuči, toliko je i ukusno: Hranljivo, a brzo za pripremu, ŽIRI DAVAO SAMO DESETKE (VIDEO)

Jesenji TV program -

Porodica Živanović je zatvorila još jednu nedelju najzanimljivijeg kulinarskog šoua. Ne propustite da vidite njihove veštine u spremanju specijaliteta samo na Kurir televiziji.

Živanović – Beograd

Majka Jasmina dolazi iz Beograda. Po zanimanju je cvećarka u jednom rasadniku. Slobodno vreme voli da provodi sa unučićima kojih ima petoro. Takođe ima dva psa, a često čuva i snajkine mačke. Voli da putuje kad god ima priliku. Voli da šeta i kuva. Sve zna da sprema, a naročito paste jer je deca najviše vole. Omiljeno jelo joj je bila popara, a sada su to musaka, sarma, ali i morski plodovi.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Magdalena je po zanimanju medicinska sestra, ali trenutno je nezaposlena. U slobodno vreme voli da vežba, kuva ali i da se igra sa svojim mačkama. Najviše voli da sprema najraznovrsnija testa, a omiljeno jelo joj je sarma koju takođe odlično sprema.

Sin Nebojša radi zajedno sa svojom majkom u jednom rasadniku, to im je porodični biznis. Retko kuva, a omiljeno jelo mu je gibanica.

Nebojša je izabrao polje pod brojem deset, a iza njega se krio specijalitet - pilav i vitaminska salata. Laknulo je ženskom delu ekipe, jer su već imale prilike da pripremaju ovu hranu.

S obzirom na to da su majka i snajka izostavile tri namirnice, vreme im je bilo uskraćeno za šest minuta, pa su imale dovoljnih 54 minuta.

01:42

Majka i snajka prave pilav i vitaminsku salatu: Jednostavno, brzo i ukusno

Snajke su bile oduševljene, pa su svojoj koleginici dali ocenu deset. Ni majke nisu bile imune na ovako hranljivu, a jednostavnu hranu, pa je i ona od svake koleginice dobila ocenu deset.

Nebojša je uspeo da pogodi ko je napravio, po njemu, bolje jelo, pa se samim tim kvalifikovao u kviz. Uspeo je tačno da odgovori na ponuđena pitanja, i samim tim je osvojio dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track