"OVAJ BURITO JE PRAZNIK ZA NEPCE!" Žiri nije štedeo reči hvale za energičnu majku i snajku: Osvojena humanitarna nagrada (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"OVAJ BURITO JE PRAZNIK ZA NEPCE!" Žiri nije štedeo reči hvale za energičnu majku i snajku: Osvojena humanitarna nagrada (VIDEO)

Jesenji TV program -

Tokom humanitarne VIP nedelje kuvaju poznate ličnosti. Osvojeni novac se daje u humanitarni fond, a na kraju serijala se poklanja nekome kome je taj novac neophodan.

Na mestu majke danas kuva Jovana Jelovac Cavnić, glumica, dok je na mestu snajke Sofija Perić, pevačica. Njihov zadatak je da pripreme burito. Degustator je Čeda Čvorak, kantautor i osnivač grupe Luna.

01:25

OVAJ BURITO JE PRAZNIK ZA NEPCE! Žiri nije štedeo reči hvale za energičnu majku i snajku: Osvojena humanitarna nagrada

Snajke su dale najlepše komentare, rekle su da je toliko dobro pripremljeno da je uzalud ocenjivati. S druge strane, nije majke nisu štedele komentare, pa su rekle da je ovaj burito praznik za nepce i oči.

Čvorak je nakon degustacije uspeo da pogodi ko je od dama napravila koje jelo, iako je rekao da je minimalna razlika i da su oba jela savršena, i tako je osvojio dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara, koje su prosleđene u humanitarne svrhe.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track