JEDNOSTAVAN RUČAK I SLATKIŠ NA ZLATIBORSKI NAČIN! Obradujte ukućane ovim receptom: Brzo, lako, a ukusno (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

JEDNOSTAVAN RUČAK I SLATKIŠ NA ZLATIBORSKI NAČIN! Obradujte ukućane ovim receptom: Brzo, lako, a ukusno (VIDEO)

Jesenji TV program -

Peta sezona najpopularnije kulinarske emisije "Majke i snajke" je već počela, a porodica koja je otvorila novu sezonu možete pogledati ovde.

PORODICA DAVIDOVIĆ

Majka: Dušanka Snajka: Jelena Sin: Dušan

Majka Dušanka je penzionerka iz Beograda. Voli cveće i bavi se ručnim radom, voli da kuva, pravi domaće rezance, sitne kolače i pite. Voli sva jela, posebno domaću supicu koju ona spremi, podvarak, sarmu, pohovani restovan krompir. Snajka Jelena je iz Beograda, po zanimanju frizer. U slobodno vreme voli da kuva. Omiljeno jelo joj je sve od kiselog kupusa. Sin Dušan je iz Beograda. Zaposlen u jednoj firmi, bavi se logistikom. Hobi mu je sport, takođe voli da šeta ali i da kuva. Omiljeno jelo su mu juneći repovi u saftu.

01:43

JEDNOSTVAN RUČAK UZ SLATKIŠ NA KRAJU NA ZLATIBORSKI NAČIN! Obradujte ukućane ovim receptom: Brzo, lako, a ukusno

Sin Dušan je odabrao polje pod brojem sedam, a iza njega se krije specijalitet zlatiborske makarone i palačinke. Dame su u nabavci izostavile četiri namirnice i tako im je pun sat za pripremu bio uskraćen za 8 minuta, te su imale 52 minuta za pripremu jela.

Majke i snajke su bile oduševljene hranom, pa je tako ova porodica od snajki dobila prosečnu ocenu 10, dok su od majki dobili devetku. Sve u svemu, svi su imali pozitivne komentare za ovaj specijalitet.

Sin Dušan se plasirao u kviz u kojem nije uspeo da da tačne odgovore na pitanja, pa je tako ostao uskraćen za 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track