MUSAKA I ŠOPSKA SALATA KAKVU DOSAD NISTE PROBALI! Ukućani će obožavati ovaj recept, A GOTOVO ZA TILI ČAS (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

MUSAKA I ŠOPSKA SALATA KAKVU DOSAD NISTE PROBALI! Ukućani će obožavati ovaj recept, A GOTOVO ZA TILI ČAS (VIDEO)

Jesenji TV program -

Treći dan pete sezone najpopularnijeg kulinarskog šoua je na pomolu, a novi specijalitet vam je priredila porodica Simić.

Porodica Simić – Beograd Majka: Ljubinka Snajka: Maja Sin: Goran

Majka Ljubinka rođena je u Mačvi, živela je i radila u Loznici. U zadnjih 14 godina živi u Beogradu. Veoma je aktivna u klubovima za stare gde peva i solo i u grupi Voždovački slavuji. 2019-te godine izabrana za miss seniorki Srbije. Voli da kuva sva domaća jela posebno sarmu i prebranac. Snajka Maja iz Beograda, po struci ekonomista. Hobi joj je cvećarstvo. Vreme provodi sa porodicom, voli da kuva, a omiljeno jelo joj je pasta Sin Goran živi u Beogradu, po zanimanju je ekonomista za turizam. Nije vešt u kuhinji, hobi mu je sport. Omiljeno jelo mu je musaka.

Sin Goran je od 10 ponuđenih polja izabrao ono pod rednim brojem četiri, a iza tog broja se krije specijalitet - musaka i šopska salata.

Dame su u nabavci uzele sve potrebne namirnice sa spiska i tako nisu izgubile niti jedan minut, pa će za pripremu ovog specijaliteta imati čitavih sat vremena.

01:17

MUSAKA I ŠOPSKA SALATA KAKVU DOSAD NISTE PROBALI! Ukućani će obožavati ovaj recept, A GOTOVO ZA TILI ČAS

Majke su imale blage zamerke, te je njihova konačna ocena osam za pripremljeno jelo od Ljubinke. S druge strane, snajke nisu bile očarane, pa je Maja dobila prosečnu ocenu sedam.

Na kraju, sin Goran je uspeo da pogodi koja dama je napravila koje jelo, s obzirom na to da su mu spuštena dva tanjira, pa je trebalo da pogodi koje jelo je čije. Samim tim, ostvario je učešće u kvizu na kojem se nije najbolje snašao, pa je ostao uskraćen za dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

02:02

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU MAJKE I SNAJKE Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track