NAPETO DO SAMOG KRAJA! Svetlana i Jasmina jedva stigle da serviraju jelo zbog IZGUBLJENIH MINUTA
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

NAPETO DO SAMOG KRAJA! Svetlana i Jasmina jedva stigle da serviraju jelo zbog IZGUBLJENIH MINUTA

Jesenji TV program -

Danas je porodica Marićević ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Marićević

Majka Jasmina je u penziji. Hobi joj je pravljenje sveća. Uživa u uređivanju bašte. Ne voli da kuva, ali mora to da radi zbog svojih ukućana. Bavi se jogom. Snajka Svetlana je medicinska sestra. Voli da piše pesme za decu. Slobodno vreme provodi u šetnji ili slušajući muziku. Voli da eksperimentiše u kuhinji. Najviše voli da jede naša tradicionalna jela. Sin Predrag je po zanimanju ekonomista. Hobi su mu sportske aktivnosti. Voli sva jela od mlevenog mesa.

Svekrva Jasmina i snajka Svetlana imale su zadatak da pripreme zapečenu skušu sa povrćem. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 52 minuta.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

U novoj sezoni Majki i snajki imamo i kaznene minute, a Jasmina i Svetlana su izgubile dosta njih. Što je dovelo do napetog kraja i pitanja da li će uspeti na vreme da serviraju jelo, ali na sreću u poslednjem trenutku su uspele.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Jasmina i Svetlana ipak nisu uspele da oduševe majke i snajke, ali su zato dobile poprilično pristojne ocene. Jasmina je dobila prosečnu ocenu 7, dok je Svetlana dobila prosečnu ocenu 8.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Predrag je uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo, a potom i da odgovori na sva pitanja kviza i tako osvoji dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track