"VAS JE SO UVREDILA KADA STE BILI MALI, POSVAĐANI STE I DAN DANAS!" Seka i Raša van sebe nakon što su degustirali jelo majke
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"VAS JE SO UVREDILA KADA STE BILI MALI, POSVAĐANI STE I DAN DANAS!" Seka i Raša van sebe nakon što su degustirali jelo majke

Jesenji TV program -

Danas je porodica Ćalić ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

O porodici Ćalić

Majka Milica je po struci mašinski inženjer i radi na termoelektrani. Hobi joj je planinarenje. Voli da kuva i to neobična jela i stalno eksperimentiše u kuhinji. Snajka Tijana je student. Radi u dečijoj igraonici. U slobodno vreme voli da gleda filmove i serije, ide u šoping i uživa sa društvom. Voli da je stalno u pokretu. Sin Jovan je student na Fakultetu dramskih umetnoti, na katedri sa dizajn zvuka. Bavi se muzikom. Voli dobre zdrave ukusne obroke. Omiljeno jelo mu je piletina sa grilovanim povrćem.

Svekrva Milica i snajka Tijana imale su zadatak da pripreme zapečene ćufte od piletine u sosu od šampinjona sa kus kusom. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 44 minuta.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Jela su bila na vreme spremljena i servirana. Međutim, Milica nije so u jelo što je baš iznenadilo Rašu i Seku prilikom degustiranja.

00:38

Raša i Seka komentarišu jelo

Tijana se uprkos tome što je najmlađa takmičarka veoma dobro snašla u kuhinji, što su snajke nagradile prosečnom ocenom 9. Što se tiče Milice, nedostatak soli u jelo je učinilo svoje i dobila je prosečnu ocenu 6.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Jovan nije uspeo da pogodi ko je pravio koje jelo pa je tako propustio dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track