KAKAV TALENAT: Takmičari napravili pravi spektakl igrajući folklor! Posle ovog nastupa postali su PONOS CELE SRBIJE (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

KAKAV TALENAT: Takmičari napravili pravi spektakl igrajući folklor! Posle ovog nastupa postali su PONOS CELE SRBIJE (VIDEO)

Jesenji TV program -

Nakon dugačke pripreme, došlo je vreme za veliki nastup. Takmičari su tokom nastupa pokazali pojedinačno predstavljanje svih učesnika i zajedničku koreografiju.

Podsetimo, takmičari su u 20. epizodi plesnog šoua programa "Rame uz rame sa Draganom", imali zadatak da igraju kolo i naprave jednu izazovnu koreografiju.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod:

26:44

KAKAV TALENAT: Takmičari napravili pravi spektakl igrajući folklor! Posle ovog nastupa postali su PONOS CELE SRBIJE

Nakon što su takmičari pokazali koreografije i svoj spektakularni nastup, došlo je vreme da žiri pročita ocene.

Najveći broj poena su dobili Negovan Jovičić, kao već iskusni folkloraš, i veliko iznenađenje Anton Elkin. Kako sada izgleda tabela možete videti na slici ispod:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:27

DA LI JE OVO REALNO? POLA FRAJER POLA DRAGANA MIRKOVIĆ?! Takmičar pokazao neverovatnu moć transformacije u koreografiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track