PUBLIKA GLADNA KULTURE: Prvo razgrabljene karte od 3.000 evra, a zatim i za celu sezonu! EVO KAKVE PRIVILEGIJE IMATE KAO VIP
Foto: Dragana Udovičić

lepe vesti iz BDP

PUBLIKA GLADNA KULTURE: Prvo razgrabljene karte od 3.000 evra, a zatim i za celu sezonu! EVO KAKVE PRIVILEGIJE IMATE KAO VIP

Kultura -

Za svega nekoliko dana rasprodate su sve ulaznice do kraja sezone u Beogradskom dramskom pozorištu.

U akciji koja podrazumeva 50 odsto popusta na kupovinu karata za bilo koju predstavu s repertoara od 1. februara do kraja juna 2022. godine otišle su prvo one od 350 dinara, a zatim i od 500 i 750. Međutim, najbrže su razgrabljene VIP godišnje ulaznice, koje koštaju 3.000 evra. Prvi put u istoriji nekog domaćeg pozorišta novi upravnik Jug Radivojević je uveo ovu kategoriju publike koja od pozorišta očekuje još više.

- Velika zahvalnost publici koja voli BDP i prepoznaje naš repertoar. Mi smo njima već u nekoliko navrata dali 50 odsto na karte kao zahvalnost što su dolazili u pozorište tokom pandemije. Raspon cena ulaznica je od 350 do 360.000 dinara. Naš slogan je "Tvoje pozorište" i svi u njega mogu da dođu - kaže za Kurir Radivojević.

Jug Radivojević
foto: ATA images

Godišnje ulaznice za fudbalske ili košarkaške mečeve nisu novost, a ideja da ih dobije i BDP pokazala se kao veoma dobra.

- VIP karte postoje svuda u svetu. U Sloveniji se u pretprodaji proda 70 odsto predstava. VIP karte omogućuju da imate mesto sa svojim imenom u sali, ali i da idete s nama na neka gostovanja. Nama publika sada kupuje karte i za maj i jun. Pokazalo se kao odlično što smo objavi repertoar za pet meseci, pa ćemo sledeće sezone objaviti godišnji - zaključuje Radivojević.

VIP kartica: Kakve su pogodnosti

Važi za dvoje u toku 2022. godine

Mogućnost odabira mesta sa svojim imenom

Važi za sva izvođenja tokom godine

Važi za putovanja na gostovanja BDP

Korišćenje VIP salona u Beogradskom dramskom pozorištu

Pozorišni reditelj došao je u teatra na Crvenom krstu pre tri godine iz Narodnog pozorišta u Beogradu, gde je bio zaposlen.

- Prelazak u BDP je bio apsolutno neplaniran, čak i u mojim u snovima. Međutim, inicijativa čelnih ljudi Grada Beograda da sam ja čovek koji će BDP vratiti stari sjaj je bila toliko konstantna da sam u jednom trenutku i poverovao u nju. Nisam se pokajao. BDP je teatar po mojoj meri - izjavio je u ispovesti za Kurir reditelj.

BDP, Jug Radivojević
foto: Dragana Udovičić

BDP će do kraja 2022. imati 10 premijera, a prva je saradnja s "Diznijem" na predstavi "Zaljubljeni Šekspir", koju će raditi Ana Tomović.

Ana Tomović
foto: ATA images

Kurir.rs/ Lj. Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track