PAVLE MENSUR I DENIS MURIĆ NOVI TANDEM NA VELIKOM PLATNU Zvezde u usponu opet partneri u filmu INDIGO KRISTAL
Foto: Nemanja Nikolić

počelo snimanje

PAVLE MENSUR I DENIS MURIĆ NOVI TANDEM NA VELIKOM PLATNU Zvezde u usponu opet partneri u filmu INDIGO KRISTAL

Kultura -

Dobro poznati glumci i filmski stvaraoci okupili su se oko novog ostvarenja "Indigo kristal". Snimanje je počelo u Šapcu, a to što je za glavnu scenografiju izabran ovaj grad u zapadnoj Srbiji najavljuje jednu novu atmosferu, drugačiju od one na koju smo navikli kada se radnja dešava u prestonici. Pod rediteljskom palicom mladog Luke Mihailovića, prvi dan snimanja ozvaničili su producenti Miloš Avramović i Miodrag Radonjić, koji u filmu ima i jednu od glavnih uloga. Inače, iza ovog projekta stoje produkcijska kuća "Režim" Miloša Avramovića i produkcija "Arhangel studios", koju su pre šest godina osnovali Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Miodrag Radonjić
foto: Zorana Jevtić

Pored Radonjića, u novom ostvarenju zaigraće i mlade glumačke nade Pavle Mensur i Denis Murić. Dok se Denis proslavio ulogom u "Zlatnom dečku", Pavlu će ovo biti prva važnija uloga na filmu nakon uspeha u serijama "Švindleri" i "Kalkanski krugovi". Tu je i njihov kolega Miloš Petrović Trojpec, ali i popularna glumica Nina Janković, kojoj će kao rođenoj Šapčanki sigurno biti posebno drago da snima u svom rodnom gradu.

Denis i Pavle već su bili braća u seriji "Grupa", a i kolege su s iste klase.

Kako je najavljeno, pored filma, u planu su još i strip i muzički album koji će stilski i žanrovski biti koherentni, pa se ovaj projekat može nazvati multimedijalnim.

Nina Janković, Miodrag Radonjić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

Miodrag Radonjić čestitao punoletstvo Kuriru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track