RAZVEO SE LAZAR RISTOVSKI! ŠOK ODLUKA: Pukao brak s glumicom nakon 42 godine VELIKE LJUBAVI
Foto: Dragana Udovičić

kraj

RAZVEO SE LAZAR RISTOVSKI! ŠOK ODLUKA: Pukao brak s glumicom nakon 42 godine VELIKE LJUBAVI

Kultura -

Popularni glumački par Lazar i Danica Ristovski nakon 42 godine braka odlučili su da živote nastave odvojeno.

Neko vreme su sve držali u tajnosti, onda su rekli najbližim prijateljima, a uskoro će informaciju obelodaniti u medijima, saznaje Kurir. Njihov razlaz, kako tvrdi izvor blizak porodici Ristovski, dogodio se krajem prošle godine. Par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima.

Danica Ristovski
foto: Dragana Udovičić

Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, sa osmehom se podsetila lepa glumica i otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Venčali su se 1980. godine.

"Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav", istakla je Danica jednom prilikom.

"A ljubav dobija oblik vode: tamo gde je staviš, gde se zadrži, takva i bude. Teče, ima svoje promene, ali je uvek tu. Nemam nikakav recept za brak: čovek je srećan ako mu se desilo nešto lepo", rekla je za Novosti.

Lazar Ristovski, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić

Danica smatra da žena treba da bude odmerena i da zna taktički gde joj je mesto.

"Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo", govorila je glumica.

Petar Ristovski
foto: Promo

Pre nekoliko godina domaći mediji pisali su da ovaj par ima jedno važno pravilo, kog se pridržava od početka braka. Naime, navodno su se oni još pre mnogo godina dogovorili da Lazar sme da igra ljubavne scene, a Danica ne.

Par ima sinove Petra i Jovanaa, koji su takođe u svetu filma - kao uspešni reditelj i filmski producent. Zajedno su radili na seriji "Drim-tim", a Danica je posle toga otišla u penziju i radila "Igru sudbine".

Lazar Ristovski, Jovan Ristovski
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track