VELIKA PROMENA NA OSKARIMA POSLE 35 GODINA: Dodelu najprestižnijih nagrada će voditi ONE i biće prve u istoriji zbog ovoga!
Foto: Profimedia

lepo

VELIKA PROMENA NA OSKARIMA POSLE 35 GODINA: Dodelu najprestižnijih nagrada će voditi ONE i biće prve u istoriji zbog ovoga!

Kultura -

Ovogodišnju 94. svečanost dodele prestižnih filmskih nagrada Oskar vodiće tri glumice Redžina Hol (51), Ejmi Šumer (40) i Vanda Sajks (57), pišu strani mediji.

Ejmi Šumer
foto: Profimedia

Prošlo je 35 godina otkako su čak tri osobe bile domaćini najvećeg holivudskog spektakla, ali nikad se dosad u jednoj večeri na pozornici u ulozi domaćina i voditelja šou pri dodeli prestižnih nagrada nije našlo toliko žena.

Hollywood Reporter je prošle nedelje objavio da će svečanost dodele Oskara, koju producira Vil Peker, a režira Glen Vajs, voditi tri osobe. Pisalo se da Peker i tim koji stoji iza ceremonije dodele Oskara traže tri voditelja koji bi vodili emisiju, a ne jednu osobu i da žele da angažuju talentovane glumce ili glumice koji će biti zanimljivi raznolikoj publici.

Početkom nedelje je potvrđeno da će svaka od tri glumice voditi jedan sat ceremonije, a Šumer će biti glavna koordinatorka. Predstavnici Akademije filmske umetnosti i nauke, kao ni glumice nisu odgovorili na zahtev Vanity Fair za komentar.

Neizvesnost će trajati još kratko jer bi imena tri glumice i službeno trebalo da bude objavljeno ovih dana.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:47

Andrija Milošević nije mogao da izdrži, prekinuo ženu u kuvanju i ispričao vic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track