IGRALA U BJELINOJ SERIJI, PA DOŽIVELA NAJVEĆI ŠOK! Lepa Makedonka se uspaničila kada je videla VESNU TRIVALIĆ, evo i zašto!
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

IGRALA U BJELINOJ SERIJI, PA DOŽIVELA NAJVEĆI ŠOK! Lepa Makedonka se uspaničila kada je videla VESNU TRIVALIĆ, evo i zašto!

Kultura -

Lepa makedonska glumica Sara Klimoska, koja je pažnju domaće javnosti izazvala ulogom u seriji "Senke nad Balkanom", sada se pojavila u novoj sezoni popularne serije "Močvara".

Ona je već sa prvim scenama u seriji izazvala veliku pažnju, posebno zbog ljubavnih scena sa glumcem Muhamedom Hadžanovićem, ali i zato što je na kraju prve epizode nove sezone ubijena.

Ipak, gotovo niko se ne seća početaka ove glumice koja je osvojila nagradu u Berlinu "Evropska zvezda u usponu".

Prelepa glumica započela je svoju karijeru filmom "Da li bi je pogledao", a zatim je predstavila film "Vrba" na 58. FEST-u, gde je film premijerno prikazan. Ipak, najveću popularnost u Srbija stekla je ulogom Makedonke Jane, u drugoj sezoni popularne Bjelogrlićeve serije "Senke nad Balkanom".

Sara je ulogu u ovoj seriji dobila potpuno slučajno kada ju je glumac Petar Mirčevski preporučio Bjelogrliću. Snimanje ove serije za maldu Saru bilo je ostvarenje svih snova, a razlog za to je saradnja sa Vesnom Trivalić, koja je bila njen idol.

- Moram da priznam, od kad sam bila mala volela sam Vesnu Trivalić. U početku nisam znala da snimam sa njom „Senke“. I, jedno jutro, u šminkernici, bila sam pospana i nisam obraćala pažnju ko je do mene, ta osoba se okrene ka meni, i kaže: Ti si makedonska glumica? Ja se okrenem ka njoj, da odgovorim, i u momentu se uspaničim! Gledam - Vesna Trivalić! Shvatam da treba da igram sa njom! Jeste bila samo jedna, kratka scena, ali mi je to bilo kao ostvarenje sna- ispričala je Sara kada je izašla druga sezona ove serije.

Talentovana glumica oduševila je Srbiju ulogom u ovoj seriji, a čini se da će isti, ako ne i još veći uspeh postići nakon prve epizode druge sezone serije Močvara, koju su realizovali "Telekom Sribija" i izvršna produkcija "Firefly", a koja će večeras biti premijerno prikazana na RTS-u.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track