DEJAN LUTKIĆ GODINAMA JE OMILJENI ĆELAVAC: Evo kako je GLUMAC izgledao S KOSOM! Kad je bio bolji frajer? (FOTO I ANKETA)
Foto: ATA Images

Transformacija

DEJAN LUTKIĆ GODINAMA JE OMILJENI ĆELAVAC: Evo kako je GLUMAC izgledao S KOSOM! Kad je bio bolji frajer? (FOTO I ANKETA)

Kultura -

Glumac Dejan Lutkić od kako se pojavio u javnost nije menjao imidž.

Ćela, brada i brkovi, ponekad i marama, su mu odavno zaštitni znak. Međutim, u seriji "Junaci našeg doba" videli smo fotografije glumca iz mladosti. Dejan igra biznismena Miguela Petrucianua.

Dejan Lutkić
foto: Rts Printscreen

"Moje su fotografije u seriji. Bilo je nekoliko u opticaju, pa nisam siguran šta su na kraju izabrali. Prvi put su mi to tražili u karijeri", kaže glumac za Kurir.

Dejan Lutkić
foto: Rts Printscreen

Dejan smatra da za glumca nije važan fizički izgled.

"Najveća stvar kod glumca jeste da je dobar glumac, a kako izgleda i kakav mu je glas, da li je zgodan ili ne, nije od presudnog značaja. Ko god ima ideju da se bavi glumom, trebalo bi prvo da se pozabavi njenom suštinom, a ne da se bavi spoljašnjošću, jer ona je samo nadogradnja suštine. Glumac je dužan da igra iz dubine duše i iz dubine "mesnatog" srca, jer samo tako može da dopre do ljudi koji ga gledaju i očekuju to od njega. Sve ostalo se napravi uz malo truda", ispričao je Lutkić za Kurir.

Na društvenim mrežama može se pronaći još jedna njegova fotografija iz mlađih dana u društvu kolege Borisa Milivojevića.

Najpoznatiji ćelavci na javnoj sceni su Aleksandar Saša Đorđević, Ognjan Radivojević i drugi.

Kurir.rs

Bonus video:

06:06

Glumac Raša Bukvić o drugoj sezoni serije Besa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track