BORILA SAM SE DA KAJU IZVEDEM NA PRAVI PUT Ceca Bojković: Tinejdžersko doba je vrlo teško za roditelje, pa i ZA NJIH SAME
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

na snimanju seriju "U klinču"

BORILA SAM SE DA KAJU IZVEDEM NA PRAVI PUT Ceca Bojković: Tinejdžersko doba je vrlo teško za roditelje, pa i ZA NJIH SAME

Kultura -

Jedna od naših najboljih glumica Svetlana Ceca Bojković izgovorila je psovku prvi put na televiziji u seriji "Močvara", čiji nastavak se trenutno emituje na Superstaru i RTS.

Svetlana Bojković, serija U klinču
foto: Nenad Kostić

U drugoj sezoni publika će se već u drugoj epizodi oprostiti od konobarice Dane, ali proslavljenu glumicu ćemo od jeseni gledati u novoj ulozi u projektu "U klinču". Cecu smo zatekli u vili na Senjaku, gde je snimala scenu u društvu poznatog repera Mihajla Veruovića Vojaža i Matije Ilića.

- Igram baku Anku. Dobro su mi napisali novu ulogu, jer su uspeli da pobegnu od stereotipa. Anka je moderna baka, ortak i veoma duhovita - kaže Ceca za Kurir.

Svetlana Bojković, serija U klinču
foto: Nenad Kostić

Za naše kamere glumica pozira u društvu mladog muzičara, o kome ima samo reči hvale.

- Puštajte dete da ide na pauzu za ručak. Ništa nije jeo, zlato. Danas smo se upoznali. U sceni koju smo upravo snimili on je spavao. Čula sam da je muzička zvezda, ali nisam još imala priliku da poslušam nijednu njegovu pesmu. Rekli su mi da mu je ovo prva uloga i jedva čekam da snimamo sledeću scenu, koja je s dijalogom, i da vidim kako glumi. U seriji ću tek imati ozbiljne glumačke zadatke - objašnjava nam Bojkovićeva.

Svetlana Bojković, serija U klinču
foto: Nenad Kostić

Nova domaća serija nastaje u zajedničkoj produkciji Radio-televizije Srbije i kuće "Režim", koja stoji iza franšize "Južni vetar". Iskusnu glumačku ekipu predvode Branka Katić i Nikola Kojo. Serija će imati 30 epizoda, koje će se od jeseni emitovati na RTS.

- Ne mogu da kažem da me serija podseća na neku. Kada sam čitala scenario, moj utisak je bio da je ovo nešto pitko i jasno s veoma jakom porukom. "U klinču" je priča o odrastanju i mladim ljudima kroz koju se reflektuje vreme u kome se živi. Mladi traže svoje mesto pod suncem. Pročitala sam prvih 15 epizoda, ali ne verujem da će kraj ići u neku tragediju - iskrena je dramska umetnica.

Katarina Žutić
foto: Zorana Jevtić

Glumica kaže da u novoj priči prepoznaje i život svoje ćerke Katarine Žutić, danas uspešne glumice.

- Tinejdžersko doba je vrlo teško za roditelje, pa i za njih same. Decu ne treba kriviti kad upadnu u loše društvo. Ne rade oni to uvek svesno, a roditelji se bore da ih održe na prvom putu - zaključuje glumica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:36

UOČI ROĐENDANA POSVAĐALA SE SA MUŽEM: Kaja Žutić PRIZNALA ono što NIKO NE BI i svi joj se DIVE! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track