GDE SU I ŠTA RADE MISICE IZ SREĆNIH LJUDI: Jedna je napustila glumu, druga ima porodični BIZNIS, a treća postala ADA KANAČKI
Foto: Printskrin

Sećanje

GDE SU I ŠTA RADE MISICE IZ SREĆNIH LJUDI: Jedna je napustila glumu, druga ima porodični BIZNIS, a treća postala ADA KANAČKI

Kultura -

Televizijska publika Milicu Milšu, Jugoslavu Drašković i Ivanu Mihić pamti po brojnim serijama i filmovima u kojima je oživele najrazličitije likove.

Međutim, publika svakako kao najupečatljivije pamte njihove uloge iz serije "Srećni ljudi". Na čuvenom Izboru za Mis pobedila je Đina Golubović, prva i druga pratilja Katarina Keti Babović i Lara Simonović.

Jugoslava Drašković
foto: Damir Dervišagić

Gotovo 30 godina je prošlo od snimanja ove scene, a danas se samo jedna od njih tri bavi glumom, kao svojim primarnim zanimalnjem.

Jugoslava je prvo igrala epizodnu ulogu, pa nakon toga u uskočila u kožu Đine Golubović umesto Dubravke Mijatović.

"Serija se reperizirala bezbroj puta, tako da ljudi nisu imali priliku da me zaborave. Sada je situacija malo drugačija i deca koja ne pamte "Srećne ljude" danas me po ulici dozivaju sa Božidarka i Brzutka. U seriju "Srećni ljudi" upala sam takoreći preko noći. Bila sam isključivo koncentrisana na to da dobro obavim zadatak. Najviše se sećam dobrog raspoloženja i šala Bate Živojinovića", rekla je Draškovićeva.

Jugoslavi je gluma danas hobi, a vodi distributersku kuću njenog pokojnog supruga.

Milica Milša
foto: Damir Dervišagić

Milica je karijeru na TV počela u serijama "Bolji život" i "Srećni ljudi", a igrala je je i drugim projektima Siniše Pavića "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba". Glumicu je oduvek krasio prepoznatljiv osmeh, beo aristokratski ten i duga crna kosa po kojoj je i dan danas prepoznatljiva.

"Glumicu u meni najpre su prepoznali Tamara Bakić i Dragan Timotijević Belmondo dok sam se još bavila manekenstvom i savetovali me da upišem akademiju. Upisala tri fakulteta, fizičku hemiju, Francuski jezik i književnost i glumu. Kad sam pitala mamu šta sada da raditim, jer je nemoguće studirati tri fakulteta istovremeno, ona mi je rekla: "tamo gde se budeš osećala kao kod svoje kuće, to je tvoj fakultet". Šta sam izabrala - znate", ispriča je Milica za TV novosti.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Milica je danas supruga Žarka Jokanovića, a publika je zna po ulozi u seriji "Igra sudbine".

"Kao i svi glumci, ni ja nisam ni jedan lik koji sam tumačila. Sa nekim likovima imam neke dodirne tačke, kao što je slučaj sa Adom Kanački, sa kojom se u mnogo čemu slažem, a sa nekim likovima nemam ama baš ništa slično", ispričala je Milša.

Ivana Mihić
foto: Dragan Kadić

Ivana Mihić se povukla iz sveta glume. Fanovi serije misle da ona u "Srećnim ljudima" peva pesmu "Pokloni mi" na čuvenom "Izboru za Mis", a zapravo samo otvara usta. Glas Katarini Keti Babović su pozajmile Kristina Kovač i Jasmina Ćirović. Ćerka velikog Gordana Mihića se trenutno se bavi pisanjem.

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

MOŽE DA SE ZARADI STOTINE HILJADA DOLARA DNEVNO: Popularni pevač obrnuo list - muzika je suština, ali zarađuje na OVAJ način!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track