MILENA I GAGA SU NEDOSTIŽNI Isidora Minić: Epizoda u AVIONDŽIJAMA i reklama sa Nikolom ĐURIČKOM donele su mi RADOST!
Foto: Luka Šarac

Iskrena

MILENA I GAGA SU NEDOSTIŽNI Isidora Minić: Epizoda u AVIONDŽIJAMA i reklama sa Nikolom ĐURIČKOM donele su mi RADOST!

Kultura -

Iako u novim sezonama serije "Aviondžije" ima epizodnu ulogu, glumica Isidora Minić kaže da joj je veoma prijao rad sa dobro uigranom ekipom ovog sitkoma. Ova dramska umetnica odavno se publici dokazala najrazličitijim karakterima koje je pažljivo birala i potom oživljavala pred kamerom, pa otkriva šta je presudilo da prihvati ovu rolu.

Iako je mala uloga, stiče se utisak da vas je baš obradovala?

- Iskrena da budem, nisam imala vremena da ispratim prve dve sezone "Aviondžija", ali kada sam pročitala scenario i videla ko je sve u sceni koju sam dobila kao gost, dopalo mi se i prihvatila sam. Sa rediteljkom serije već sam sarađivala na "Sumnjivim licima", a tu su i kolege Toni Mihajlovski i Miloš Đorđević. Dobra ekipa, s kojom sam se odmah ukačila. Nije to bio neki veliki posao, ali lepo nam je bilo i fino smo se zabavili. Mojim kolegama je bilo žao što se moj lik pojavljuje samo u jednoj epizodi, očigledno im se dopada šta sam radila i kako smo se družili. I meni je bilo krivo, ali biće prilike da sarađujemo ponovo. Opet, možda se povampirim u nekoj sezoni tih "Aviondžija" (smeh).

Isidora Minić
foto: Hype production promo

U susret njihovom emitovanju, šta smete sada da otkrijete o svom liku?

- Nisam ni stjuardesa ni putnik. Igram mamu jednog dečaka iz obdaništa koji ima problem sa drugim detetom, čijeg tatu tumači Miloš Đorđević. Tim povodom dolazim u avio-radionicu da rešimo problem. Nakon jednog iznenadnog susreta rodi se i jedna kratka strasna veza sa Tonijem Mihajlovskim.

Čeka vas i nastavak snimanja filma i serije "Heroji Halijarda".

- Snimila sam mnogo toga prošlog leta, ali ostala mi je jedna bitna scena na groblju, i to ćemo da snimimo u junu. Radoš Bajić je takav, uvek nešto kreativno još dopisuje, prerađuje i razmišlja. Nikad čovek ne zna šta sve do kraja može da se desi.

Hoćete li snimati nastavak "Pevačice"?

- Nešto se šuškalo, ali niko zvanično to nije potvrdio. Ako bude, dobrodošlo je.

Isidora Minić
foto: Promo

Trenutno vas gledamo i u jednoj TV reklami, u kojoj su vama i Nikoli Đuričku prethodnici bili Milena Dravić i Dragan Nikolić. Jeste li je doživeli kao ravnopravni glumački zadatak?

- Milena i Dragan su nedostižni. Ima ovde nešto što jeste glumački zadatak. Glumac u reklami uvek stoji kao ličnost, ali i kao umetnik. Nikolu i mene su povezali jer smo bili upečatljivi u jednom delu karijere kao par. Drago mi je što je uspelo, a veliki udeo ima i Srđan Dragojević, koji ju je režirao, i Dušan Joksimović, koji je snimao. To su vrhunski profesionalci i umetnici koji poslove dovedu do vrlo visokog nivoa.

Praktikujete li njenu poruku da živite u trenutku?

- Bilo bi lepo da može tako. Trudim se, jer drugačije čovek će izgoreti u ovom vremenu brzine, nepoštovanja i neemocija.

Kurir.rs Jasmina Antonijević Milošević

Bonus video:

05:00

ŠAŠIĆEVA BIVŠA ZA KURIR OTKRILA DETALJE PSIHIČKE TORTURE: Bio je LJUBOMORAN, nije mi dao MINIĆ I DEKOLTE, a ja sam bila VERNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track