OVOG MOMENTA SILAZITE S FEJSBUKA! ANA BEKUTA ODUŠEVLJENA PREDSTAVOM: Čarobna glumica i neverovatan osećaj koji me drži već 24 sata
Foto: Kurir Televizija

opčinjena

OVOG MOMENTA SILAZITE S FEJSBUKA! ANA BEKUTA ODUŠEVLJENA PREDSTAVOM: Čarobna glumica i neverovatan osećaj koji me drži već 24 sata

Kultura -

Naša čuvena pevačica Ana Bekuta je bila u pozorištu i oduševila se predstavom, a kako je poprilično aktivna na društvenim mrežama, ona je sa svojim fanovima podelila utiske sa predstave JDP-a.

Ana Bekuta
foto: ATA Images

- Ovog momenta silazite s Fejsbuka i idite na stranice JDP-a i rezervišite karte za pozorište. Ja sam sinoć zaista uživala u predstavi Alisa u zemlji strahova i izvođenju Milene Radulović. Čarobna predstava, čarobna glumica i neverovatan osećaj koji me drži evo već 24 sata po završetku predstave. Sve je bilo magično, pogotovo neobična scenografija koja je obeležila ovaj komad i fenomenalna boja glasa Milene Radulović što me je posebno očaralo i nije promaklo mom muzičkom uhu.

Milena Radulović
foto: Damir Dervišagić

Čestitam Mileni, reditelju Aleksandru Popovskom i sjajnim glumcima Nebojši Ljubišiću, Slobodi Mićalović, Radovanu Vujoviću, Milanu Mariću, Jovani Belović, Ivi Stefanović, Tamari Šustić i Denisu Muriću. Ovo zaista ne sme da se propušta - napisala je Ana na Fejsbuku i izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Ona je objavila i fotografiju sa glumicom Milenom Radulović koja igra glavnu ulogu u predstavi "Alisa u zemlji strahova".

Da podsetimo, Milena Radulović, jedna od najlepših srpskih glumica, dobila je svoju prvu pozorišnu ulogu u predstavi "Alisa u zemlji strahova" reditelja Aleksandra Popovskog.

- Kada sam pročitala tekst, toliko sam se trudila da me izaberu jer je Ace Popovski moj omiljeni pozorišni reditelj. Dok sam bila mlađa, gledala sam njegova gostovanja u Beogradu, i kada je radio "Hamleta", poslala sam mu poruku na Fejsbuku da ako, nekada u budućnosti, bude radio u Beogradu, računa na mene. Razumela sam tada da sam mlada i da nisam dovoljno spremna. Od tada je prošlo mnogo godina i onda nas je život slučajno povezao. Došla sam na audiciji i rekla sebi: "Ja ovo moram da dobijem." Osetila sam da je ovo moja priča, a i ništa zanimljivije nisam pročitala. Dala sam sve od sebe i oni su me prihvatili, zahvalna sam im na tome, ovo je zaista velika stvar, dati meni koja sam bez iskustva tako veliku ulogu - rekla je Milena.

Milena Radulović
foto: Damir Dervišagić

Ovu mladu i talentovanu glumicu do sada smo imali prilike da gledamo u nekima od najboljih domaćih televizijskih serija i filmova, među kojima su "Toma", "Balkanska međa", "Državni službenik", "Besa" i još mnogo drugih. Pored zavidne karijere koju ima u Srbiji, njeno angažovanje u Ruskoj Federaciji donelo joj je veliku popularnost.

Pored naučnofantastičnog trilera "Superdip", u kom je dobila glavnu ulogu, Milena glumi u serijama "Ivan Grozni", gde će se publici predstaviti kao Marija Temrjukovna, druga supruga čuvenog ruskog cara, i "Ruski zarobljenik", gde sarađuje sa svojim srpskim kolegom Ivanom Bosiljčićem.

Milena Radulović, Ana Bekuta
foto: Beta/Branislav Božić, Nemanja Nikolić

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track