BOKI MOJ! NATAŠA PAVLOVIĆ RAZORENA OD TUGE: U 6 meseci izgubila i bivšeg muža i kuma, a njena poruka slomiće SVAČIJE SRCE!
Foto: Printscreen, Marina Lopičić, Nebojša Mandić

TUGA

BOKI MOJ! NATAŠA PAVLOVIĆ RAZORENA OD TUGE: U 6 meseci izgubila i bivšeg muža i kuma, a njena poruka slomiće SVAČIJE SRCE!

Kultura -

Bojan Lazarov, srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac počinio je samoubistvo juče, 9. aprila, skokom sa Mosta na Adi na zemljanu površinu. Na mostu je zatečeno vozilo "opel astra", u kojem je nađeno i oproštajno pismo.

Bojan Lazarov
foto: Printskrin

Nataša Pavlović je na svom Instagram profilu podelila fotografiju Bojana i njenog bivšeg supruga, koji je prošle godine preminuo, Marka Živića, uz potresne reči koje paraju srce.

- Boki moj. Otišao si kod svog kuma. Duet bez premca. Humor bez premca. Proslavite rođendane. A kada bude kiša sa grmljavinom, znaću šta radite - napisala je voditeljka na svom istagram profilu.

Nataša Pavlović
foto: Printscreen

Ovaj glumac mnogima je poznat po ulogama u "Klopci", "Beogradskom fantomu", "Mirisu kiše na Balkanu", "Istini i lažima", "Tajnama vinove loze", "Crvenom mesecu", "Vikendu sa ćaletom", a bio je i član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno glumi u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track