OD KAFANE DO PRVOG VELIKOG KONCERTA: Marko Grabež i njegov bend Koikoi sviraju u Domu omladine
Foto: Katarina Marković

uspešni

OD KAFANE DO PRVOG VELIKOG KONCERTA: Marko Grabež i njegov bend Koikoi sviraju u Domu omladine

Kultura -

Prvi veliki koncert u Beogradu benda Koikoi, čiji vokal je i glumac Marko Grabež, održaće se u subotu veče u Domu omladine.

- Pažljivo osmišljen, režiran koncert biće isproduciran u skladu sa svim svetskim produkcionim standardima. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rok i pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji bend priprema za svoju publiku. Ovaj nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda, koji će ovim koncertom prvi put izaći iz okvira klupske svirke i prikazati se u svom punom sjaju - navodi se u saopštenju.

Marko Grabež
foto: Nemanja Nikolić

U bendu su i Ivana Miljković, Emilija Đorđević i Ivan Pavlović Gizmo. Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji "Hali gali" - platformi koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošću pojedinačnim muzičkim žanrovima. Iza sebe imaju debi album "Pozivi u stranu". Grupa je nastala baš preko puta Doma omladine, u objektu gde je počeo i Električni orgazam.

- Prvu probu imali smo u kafani "Mornar" 2017. godine i osnovali Koikoi kao pauer trio bend. Nekoliko svirki, istraživanje zvuka i dva snimljena singla obeležili su period dok smo bili trio. Pred sam "Hali gali" u bend je pristigla Emilija Đorđević, koja je svojim dolaskom unela jednu dozu stabilnosti - rekao je glumac svojevremeno za Kurir.

Film Nečista krv, Marko Grabež
foto: Filip Andrejević, This and That Productions

Kurir.rs

Bonus video:

05:01

KURIR NA SARAJEVO FILM FESTIVALU: Nečista krv oduševila prisutne, večeras dodela nagrada, sutra premijera filma Toma!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track