SUSRET SRPSKIH VELIKANA U LOS ANĐELESU: Ne voli samo NOVAK Đoković muziku Nemanje Radulovića već i OVAJ poznati SPORTISTA
Foto: Zorana Jevtić

podrška

SUSRET SRPSKIH VELIKANA U LOS ANĐELESU: Ne voli samo NOVAK Đoković muziku Nemanje Radulovića već i OVAJ poznati SPORTISTA

Kultura -

Srpski violinista Nemanja Radulović je u nedelju, na pravoslavni Uskrs, održao koncert u Los Anđelesu, pod upravom dirigenta Džejmija Martina, u pratnji kamernog orkestra Los Anđelesa. Spektaklu su prisustvovali srpski košarkaš Vlade Divac sa suprugom Anom i glumica Marija Karan.

Nakon uživanja u maestralnoj izvedbi "Pašona kola", umetnik i košarkaš su se fotografisali i poslali lepu poruku. Slikom koju je Radulović podelio na svom Instagram profilu zahvalio se na dolasku.

- Večeras su došli da me slušaju moj omiljeni košarkaš Vlade i Ana Divac i srpska zajednica. Osećam se kao kod kuće - napisao je violinista.

Poštovalac njegove muzike je i Novak Đoković. Muzičar i sportista su prijatelji, a Nole je jednom prilikom objavio snimak na kom se vidi kako njegov sin Stefan uživa dok posmatra nastup srpskog virtuoza. Za Nemanjine koncerte uvek vlada veliko interesovanje, a nedavno je održao koncert i u Beogradskoj filharmoniji, koji je bio rasprodat za manje od pola sata.

Novak Đoković
foto: Starsport

Kurir.rs, A.S.

Bonus video:

01:48

Nataša Bekvalac o Mileni Radulović u Jutarnjem programu Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track