ĐURIČKO PUCA OD SREĆE JER JE STIGLO NJEGOVIH 5 MINUTA: Objavio fotke iz svetske HIT serije u kojoj glumi i svi su oduševljeni!
Foto: Printscreen/Netflix/Youtube

razbija

ĐURIČKO PUCA OD SREĆE JER JE STIGLO NJEGOVIH 5 MINUTA: Objavio fotke iz svetske HIT serije u kojoj glumi i svi su oduševljeni!

Kultura -

Ko čeka, dočeka! Nikola Đuričko konačno može da se pohvali fotografijama sa snimanja planetarno popularne serije "Stranger things" (Čudnije stvari).

Nikola Đuričko, Stranger Things, Čudnije stvari
foto: Printscreen/Netflix/Youtube

Naime, on je dobio ulogu pre 2 godine, ali zbog jakog ugovora nije smeo da govori nikakve detalje, a onda se desila korona, pa je snimanje odloženo, da bi prvi deo 4. sezone bio premijerno prikazan na Netfliksu 27. maja a ima ulogu Jurija, ruskog švercera.

Nikola Đuričko, Stranger Things, Čudnije stvari
foto: Printscreen/Netflix/Youtube

Najpre je okačio fotku sa legendarnom Vinonom Rajder, koja inače ima ukrajinsko-jevrejsko poreklo, a pravo prezime joj je Horovic, koje je njen otac promenio iz Tomčin kada su došli u Severnu Ameriku.

O njenoj karijeri ne treba mnogo govoriti jer je žarila i palila preko 2 decenije, od Bitlđusa, "Great balls of fire", Sirena, Edvarda Makazorukog, Ujeda realnosti, Drakule, Neprilagođene, a ima i 2 nominacije za Oskara. Dakle, holivudsko plemstvo u pravom smislu te reči.

Druge fotografije koje je objavio su takođe sa seta, ali na njima pozira sam. Kako ne bi skliznuli u tzv. spojlere jer ima ljudi koji bi pogledali seriju, napisaćemo samo da njegov lik je bitan za dalji razvoj priče.

- Letite sa Jurijem - napisao je Đuričko, a ispod njegovih objava brojne kolege i fanovi su ostavljali poruke podrške sa mnogo emotikana srca.

Pojavio se i u drugim postovima glumaca iz "Stranger things", pa ga je tako tagovao nemački glumac Tom Vlačika koji je glumio u Igri prestola, Džeku Rajanu i "Crossing Lines". On u ovoj seriji igra Dimitrija/Enca.

- Juri i Enco spremni da naprave zlo - stoji u Tomovom opisu.

Inače, "Stranger things" je jedna od popularanijih Netfliksovih serija, a emituje se od 2016. godine. Četvrta sezona je podeljena na prvi i drugi deo koji će se biti na striming platformi 1. jula.

Junaci serije su dečaci iz varošice Hokins u Indijani i misteriozna devojčica koja poseduje natprirodne moći. Oni se suprostavljaju jezivim čudovištima iz paralelne dimenzije, ali i vladinim agentima, sovjetskim špijunima, i naravno, školskim siledžijama. Da, tu su i zle utvare iz Up side down realma, kao i odlična muzika koja maestralno dočarava epohu jer je serija i omaž naučnofantastičnim, avanturističkim i horor filmovima iz osamdesetih, a njen uticaj na globalnu popkulturu - ogroman.

(Kurir.rs/A.Miletić)

Bonus video:

02:12

OVAKO SADA IZGLEDA VESNA TRIVALIĆ! Popularna glumica vraća se u Srbiju nakon 17 godina SVI PRIMETILI JEDNO NA NJOJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track