MARAŠ STIŽE U TITEL: Počinje snimanje serije Južni vetar, a BAĆI SE DOBRO NE PIŠE! Glumac najavio ŠOK ZA PUBLIKU
Foto: Nemanja Miščević

druga sezona

MARAŠ STIŽE U TITEL: Počinje snimanje serije Južni vetar, a BAĆI SE DOBRO NE PIŠE! Glumac najavio ŠOK ZA PUBLIKU

Kultura -

Konačno počinje snimanje druge sezone popularne serije reditelja Miloša Avramovića "Južni vetar", koja će biti puna glumačkih iznenađenja.

Majkl Medsen
foto: EPA/ETTORE FERRARI

Neka imena su već najavljena, poput poznatog "lošeg momka" Majkla Medsena i pripadnika poznate holivudske porodice Vilijama Boldvina. Nove epizode najviše će se snimati u Beogradu, ali jedna od lokacija je i Titel. Na Fejsbuk stranici Svim srcem za Titel objavljen je poziv za kasting za statiste, dva dana će se raditi scene s puno učesnika.

Nakon velikog uspeha ostvarenja "Južni vetar" i "Južni vetar: Ubrzanje", ali i prvog dela istoimene serije, poznati junaci Maraš i Baća, koje igraju Miloš Biković i Miodrag Radonjić, spremni su za nove avanture.

Džoni Dep, Miodrag Radonjić
foto: Damir Dervišagić

- Baća će doživeti promenu u toku same druge sezone i to je za mene kao glumca potentan zadatak. Mislim da je i važno, kad se rade nastavci koji su uspešni, da imamo razvoj likova, promene, lomove, drame, tako da sam srećan jer vidim da je sve sadržano u scenariju. Avramović je vrlo fleksibilan i prima sve predloge. Uvek najtransparentnije pričamo o scenama, predlažemo jedan drugom rešenja i imamo divnu saradnju - izjavio nedavno za TV novosti Miodrag Radonjić.

Miloš Biković, premijera filma, Hoću muža
foto: Nemanja Nikolić

Miloš Biković, koji igra Maraša, i dalje će svoje scene raditi uglavnom bez kaskadera:

- Volim da učim, stičem iskustva i isprobavam nove stvari, pa se trudim da scene koje mogu uradim sam da bi bile uverljive. I maksimalan broj scena i jesam sam snimio, osim onih u kojima sam mogao da ugrozim život kolega ili sopstveni, njih sam prepustio kaskaderima.

Miloš Avramović
foto: Privatna Arhiva

Reditelj Miloš Avramović je ranije najavio snimanje i van granica Srbije, u Italiji i Rusiji.

Iza serije "Južni vetar" stoji i dalje producentska kuća "Režim", a jedan od producenata je i Miloš Biković. Nove epizode će najverovatnije biti prikazane na RTS.

Titel
foto: Nemanja Nikolić

U Titelu, koji je poznat kao rodni grad Mileve Marić Ajnštajn, snimane su i mnoge druge serije. Trenutno se tamo u napuštenoj kapeli radi druga sezona "Beležnice profesora Miškovića". Na obroncima Titelskog brega rađena je američka serija "Predstraža", kao i "Vere i zavere". U bivšoj Jugoslaviji tu je ekranizovan deo priče "Više od igre".

Mileva Marić
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

03:41

MILOŠ BIKOVIĆ PAO SA MOTORA! Glumac otkrio ŠOKANTNE DETALJE sa snimanja Južnog vetra 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track