04:38

Nina Seničar postala popadija

nova priča

KAD SE NJUJORK I LOS ANĐELES ZAMENE JEDNIM MALIM SELOM: Na male ekrane stiže POPADIJA, a glavnoj ulozi LEPOTICA IZ NOVOG SADA

Kultura -

Serija "Popadija" sa Ninom Seničar i Dejanom Bućinom ove jeseni stiže na kanal Prve televizije. S jedne strane tradicionalna, serija stilski koristi i moderan izraz, poput poznatih dela "Moderna porodica" i "Lutalica".

Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo Desi se nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u parohiju. Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika, koji je zbog bolesti poslat u penziju. Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine i ispunjena je duhovitošću i specifičnim karakterima.

"Uvek želim da radim u Srbiji. Veoma sam srećna što igram Desu. Ona ima empatiju koja snima nama fali", rekla je novinarima Nina Seničar voditeljka i model iz Novog Sada.

serija Popadija
foto: Aleksa Borković

U 15 epizoda gledaćemo avanture i drugih glumaca, a među njima i Goricu Popović, Zinaidu Dedakin, Aleksandra Dimitrijevića, Nikolu Trišića i Nikolu Milenkovića, Radomira Nikolića, Suzanu Lukić, kao i epizodne uloge u kojima će se pojaviti Danica Maksimović, Gordan Kičić, Denis Murić i mnogi drugi.

Seriju "Popadija" osmislio je kreatorski tim Zoran Lisinac i Jelena Volf Lisinac. U timu scenarista su Maja Pelević, Olga Dimitrijević, Marija Cvetković i Dunja Petrović, kao i "Kruševac Geto" duo Nikola Trišić i Nikola Milenković. Režiju serije potpisuje Slobodanka Radun, dok je producent serije Marko Lekić.

Kurir.rs

Bonus video:

01:34

PLATILA SAM VEČERU, A ON HTEO ODMAH DA ME ŽENI! Nina Seničar otkrila kako ju je verenik OSVOJIO a potom i ŠTA ON MISLI O SRBIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track