IZGLEDA DA ŽIVIMO U VREMENU U KOM SU LJUBAV I SMEH SUBVERZIVNE DELATNOSTI! Nikola Kojo: Čudno je što naša serija nije nastavljena
Foto: Firefly Production

glumac nakon nomimacija iz sarajeva

IZGLEDA DA ŽIVIMO U VREMENU U KOM SU LJUBAV I SMEH SUBVERZIVNE DELATNOSTI! Nikola Kojo: Čudno je što naša serija nije nastavljena

Kultura -

Drugi put će ove godine na 28. Sarajevskom filmskom festivalu biti dodeljene nagrade Srce Sarajeva za najbolje TV serije, a za najbolju komediju u svim kategorijama nominovane su "Čudne ljubavi". Projekat nastao pod rediteljskom palicom Nikole Koja i po scenariju Bobana Jevtića imao je samo tri epizode, osmišljen je kao novogodišnji serijal uz podršku "Telekoma Srbija" u produkciji "Fajerflaja" iz Beograda.

Nikola Kojo
foto: Firefly Production

- "Čudne ljubavi" su rađene s puno ljubavi. Sa divnim glumcima i divnom ekipom. Zato i nije čudno što je serija nominovana u svim kategorijama. Čudno je što nije nastavljena, što nije reprizirana, što kao da se nije ni desila. Izgleda da živimo u vremenu u kom su ljubav i smeh subverzivne delatnosti. Hvala svim saradnicima, "Fajerflaj" produkciji i Sarajevo film festivalu - kaže Kojo za Kurir.

Ivan Knežević, Serija Blok 27
foto: Firefly, Dunja Dopsaj

Iza romantične komedije emitovane tokom novogodišnjih i božićnih praznika na Superstaru i RTS stoji Boban Jevtić, ali je on u trci za Srce Sarajeva kao scenarista pete epizode "Bloka 27", kreatora Ivana Kneževića.

- Velika čast je ovo prepoznavanje kvaliteta srpskih TV serija od strane struke iz čitavog regiona. Stvorila se ovde atmosfera zdrave konkurencije, svi se trude da gledaocima pruže što kvalitetniji sadržaj, što je, eto, i te kako prepoznato. Naravno, posebna je čast što su se s brojnim nominacijama tu našle čak četiri serije "Fajerflaja". Velika potvrda za naš trud i još veći podstrek da nastavimo još ambicioznije - poručuje kreativni direktor produkcije "Fajerflaj" Boban Jevtić.

Boban Jevtić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Kako je snimana serija Blok 27

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track