BOČELI JE ZBOG VIKI OSTAVIO PORODICU: Njihova ljubavna priča je filmska, a upoznali su se kad joj bilo samo 18 godina (FOTO)
Foto: EPA Paulo Novais

drugi brak

BOČELI JE ZBOG VIKI OSTAVIO PORODICU: Njihova ljubavna priča je filmska, a upoznali su se kad joj bilo samo 18 godina (FOTO)

Kultura -

Nakon devet godina najvoljeniji tenor sveta Andrea Bočeli nastupiće 22. jula ponovo u Beogradu.

Veliki umetnik u Srbiju će doći sa drugom suprugom Veronikom Viki Berti, koja je od njega mlađa dve i po decenije. Njihova ljubavna priča počela je na jednoj zabavi 2002. godine. Imao je tada 44, a ona 18 godina.

Andrea Bočeli
foto: EPA Claudio Onorati

- Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam veoma religiozan, a razlika u godinama je nešto što često srećemo u biblijskim brakovima - glasi njegova izjava, koja se neretko citira.

Andrea Bočeli
foto: Promo

Pre Viki tenor je bio u srećnom braku. S prvom suprugom Erikom dobio je sinove Amosa i Matea, a na pitanje novinara o sreći odgovorio je:

"Imam svoja dva sina, ja sam bogat čovek! Želimo da imamo devojčicu, ali problem je naći vremena i uraditi to. Provodim više vremena u avionu nego kod kuće."

I da je tu bio kraj, Andrea ne bi bio princ u ovoj bajci i ovog puta sreća je bila na njegovoj strani sunca. Nakon razvoda sa Erikom, 15 godina kasnije sa Viki dobija devojčicu po imenu Virdžinija.

Kurir.rs

Bonus video:

00:21

NOVA KARMEN STIGLA U BEOGRAD! Ana Brnabić i njena partnerka Milica gledaju sprektakl iz prvih redova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track