KO JE ŽENA GORANA ŠUŠLJIKA: Volela je pre njega Žan-Mark Bara, odbila je karijeru u HOLIVUDU, a kum joj je veliki REDITELJ
Foto: ATA images

Ovo možda niste znali

KO JE ŽENA GORANA ŠUŠLJIKA: Volela je pre njega Žan-Mark Bara, odbila je karijeru u HOLIVUDU, a kum joj je veliki REDITELJ

Kultura -

Glumac i producent Goran Šušljik sumnjiči se da je stekao protivpravnu imovinsku korist od 5.840.021 dinar na snimanju prvog dela "Južnog vetra".

Već četiri godine reditelj ovog ostvarenja Miloš Avramović vodi bitku pred sudom, a o Goranovom privatnom životu se malo zna. Glumac je oženjen čuvenom pijanistkinjom Irenom Dečermić. Oboje iza sebe imaju jedan propali brak.

Irena Decermic, Goran Šušljik
foto: Damir Dervišagić

Ni sam Lav Tolstoj ne bi smislio bolju podelu za svoje delo o apsurdu braka, ljubavi i seksa nego što su Goran Šušljik, njegova supruga Irina Dečermić i njen bivši muž Žan-Mark Bar, koji su pre nekoliko godina igrali predstavu "Krojcerova sonata" u Beogradu.

Predstava, Žan-Mark Bar, Irina Dečermić, Goran Šušljik, Krojcerova Sonata

Poznata pijanistkinja mogla je da postane velika glumica, ali je odbila ulogu u filmu "Nepodnošljiva lakoća postojanja", u kom je posle zaigrala Žilijet Binoš.

Žilijet Binoš
foto: EPA/Claudio Onorati

"Žan-Markov agent je video u meni nešto što ni sama nisam primećivala. Išla sam na kastinge više njoj da učinim. Bila sam fotogenična, a gluma me nije zanimala. Spremala sam tada diplomski na akademiji. Bio je to jedan veliki film sa Danijelom Dej-Luisom. Verovatno sam se uplašila. Tražili su od mene neku vrstu otvorenosti na koju nisam bila spremna. Na probnom snimanju nisam mogla da skinem ni košulju. Da je bila neka druga uloga vezana za muziku i klavir, verovatno bi se desilo i film. Ovo je bilo i suviše radikalno za mene", izjavila je Irena za Kurir.

Glumac, Dragan Nikolić, Miki Manojlović, Lazar Ristovski, Žan-Mark Bar
foto: Dragana Udovičić

Iz prvog braka ima i poznatog kuma trenutno možda najboljeg evropskog reditelja Larsa fon Trira.

"Larsa sam upoznala kad je imao samo 27 godina. Žan-Mark je dobio kod njega ulogu nakon filma „Veliko plavetnilo“. Zbližili smo se i proveli neke divne trenutke zajedno. Iznenadila sam se kada je došla vest da ću biti kuma na krštenju njegovih blizanaca. Kao poklon smo nu odneli vrednu staru ikonu i sliku Cileta Marinkovića, kao spoj modernog i tradicionalnog", otkrila je supruga Gorana Šušljika.

Lars fon Trir
foto: profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

03:42

SNIMAĆEMO NASTAVKE DOK BUDU ŽELELI DA NAS PLATE Južni vetar 2 predstavljen u Puli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track