OŽENIO SE VLADIMIR KOVAČEVIĆ: Zvezda KLANA pred novu sezonu objavila da je GOTOVO S MOMČENJEM i da mu je srce osvojila koleginica
Foto: Firefly Production

lepe vesti

OŽENIO SE VLADIMIR KOVAČEVIĆ: Zvezda KLANA pred novu sezonu objavila da je GOTOVO S MOMČENJEM i da mu je srce osvojila koleginica

Kultura -

Vladimir Kovačević, ako je verovati njegovim društvenim mrežama, oženio je dugogodišnju devojku Saru Pejčić.

Par već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi, a pojavili su zajedno na otvaranju Bašta festa, koji deveti put organizuje Maja Šuša.

Vladimir Kovačević, Sara Pejčić
foto: Privatna Arhiva

Da mladi glumac više nije dečak govori njegova najnovija objava na Istagramu. "Prvi put sa ženom na Baštu", duhovito je napisao uz preslatku fotografiju sa Sarom.

Glumac Vladimir Kovačević proslavio se ulogom Arsenija Filipovića u seriji "Istine i laži", zatim i brojnim imitacijama poznatih ličnosti. Njegov vedar duh i pozitivna energija privukli su veliki broj obožavateljki, a mnoge od njih maštale su da budu Arsina devojka.

Vladu ćemo ovog vikenda gledati u serije "Klan", koju možete pratiti svakog vikenda od 21 sat na Superstaru. Druga sezona nastavak je dobre saradnje "Fajerflaj produkcije" i Telekoma Srbije.

serija Klan
foto: Firefly Production

Sara Pejčić, mlada glumica, igra u beogradskim pozorištima, dok je šira javnost upoznala zahvaljujući seriji "Preživeti Beograd".

"Tačno je da imam devojku. To ne krijem i moja veza je transparentna na društvenim mrežama, ali ne bih da pričam o tome. Ne želim da povod za moje pojavljivanje u medijima bude moj emotivni život, već posao", izjavio je svojevremeno Kovačević za Blic.

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

Glossy lično - Vladimir Kovačević: Ne branim se od obožavateljki!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track