SERIJA U KOJOJ GLUMI ĐURIČKO DOSLOVNO SRUŠILA NETFLIX: Nastao KOLAPS u samo nekoliko minuta! Oboren REKORD!
Foto: Printscreen/Netflix/Youtube

OGROMAN USPEH

SERIJA U KOJOJ GLUMI ĐURIČKO DOSLOVNO SRUŠILA NETFLIX: Nastao KOLAPS u samo nekoliko minuta! Oboren REKORD!

Kultura -

Nakon nedelju dana čekanja da se sazna sudbina bivših i sadašnjih stanovnika Hokinsa, drugi deo četvrte sezone serije "Stranger Things" je konačno stigao, a samo nekoliko minuta nakon premijere Netfliks se srušio.

Dugo iščekivani završetak četvrte sezone serije "Stranger Things" pojavio se na Netfliksu juče ujutru, ali samo nekoliko minuta nakon što su stigle poslednje epizode, striming servis se srušio uz poruku korisnicima:

"Molimo pokušajte ponovno kasnije."

Tehničke poteškoće dokaz su koliko su obožavatelji uzbuđeni da saznaju šta će da bude sa njihovim omiljenim junacima, a pad servisa podstakao je mnoge uznemirene korisnike da putem Tvitera podele vesti o svojim problemima.

"Prošlo je pet minuta, i već smo srušili Netfliks", "Nisam upravo odbrojavao sekunde kao da je Nova godina da bi se Netfliks srušio", samo su neki od komentara, a stranica "DownDetector" potvrdila je više od 700 izveštaja o tehničkim problemima s Netfliksom oko devet sati ujutru, prenosi "Index.hr".

Serija "Stranger Things" drži Netfliksov rekord u odgledanim minutama. Samo tri dana nakon objave četvrte sezone serija je dostigla ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je "Bridgerton" do tada držao rekord sa 193 miliona sati.

Radnja četvrte sezone počinje šest meseci nakon završetka treće, odnosno nakon bitke kod trgovačkog centra Starcort.

El koju glumi Majli Bobi Braun, odvučena je od svojih prijatelja i odvedena na susret sa državnim činovnicima, a dala je do znanja da više nema svoje moći, pa joj je rečeno da je ona jedina koja može da spreči smak sveta.

A podsetimo se da se u ovoj sezoni pojavljuje i naš Nikola Đuričko, koji je oduševio gledaoce širom sveta svojom ulogom.

Đuričko je putem mreža delio slike sa snimanja, a malo je reći da se sjajno uklopio sa glumačkom ekipom.

On u seriji tumači ruskog švercera Jurija, a njegovu ulogu je zapazio i jedan od najpoznatijih horor pisaca na svetu Stiven King.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:07

KAD ČOVEK PADNE, MORA DA ZNA KAKO I DA USTANE Nikola Đuričko stigao na Festu, a evo šta kaže o povratku iz Amerike za Srbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track