02:42

BORBU SA TEŠKOM BOLEŠĆU PRIHVATILA SAM KAO IZAZOV! Ana Dornik ispričala kako je uz podršku svoje dece pobedila RAK DOJKE

realna priča

BORBU SA TEŠKOM BOLEŠĆU PRIHVATILA SAM KAO IZAZOV! Ana Dornik ispričala kako je uz podršku svoje dece pobedila RAK DOJKE

Kultura -

Svoju realnu priču Isidori Lukić ove nedelje ispričala je Ana Dornik, hrabra i vrlo uspešna žena koja vodi udruženje “Žena uz ženu” čiji su primarni ciljevi podizanje svesti, ulivanje snage i hrabrosti ženama koje su pobedile tešku bolest.

U životu Ane Dornik sve se promenilo kada joj je saopšteno da ima rak dojke. Borbu sa bolešću prihvatila je kao izazov, lečila se i ja­čala svoju volju.

Ona je danas mo­ti­vacija i inspiracija mnogim ženama, ne samo onim obolelim od najtežih bolesti, osnivač udruženja ‘‘Žena uz ženu’’, i autor knjige ‘‘Ti si ta’’.

Ana Dornik
foto: Kurir televizija

Ana je u emisiji "Realna priča" ispričala detalje svoje borbe protiv teške bolesti i otkrila da su joj njena deca bila velika podrška kroz tu borbu.

- Ja sad ne mogu da znam iz mog ugla, jer moje starije dete ima 12 a mladje 4 godine. Ne znam kako bih postupila da su u pubertetu. Kako bi on tada doživeo moju istinu. Svakako da je istina dobar put kojim treba da se ide. U jednom momentu kreće da opada kosa i nećete moći da budete ono na šta su deca navikla. Konstantno se vraćam na to da treba da budemo iskreni. Ja nisam nikako drugačije htela da idem. Ja sam otišla tada kada je kosa trebala da krene da mi opada i zamolila sam starije dete da mi pomogne. Sa druge strane, bila sam vrlo afirmativna. Objasnila sam da nisam životno ugrožena i da mi samo treba razumevanje. Sin je bio zbunjen. Nije bio zaprepašćen jer sam ga polako suočavalo sa time - ispričala je glumica.

Ana Dornik
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

07:10

Doktor Igor Jeremić izneo alarmantne podatke: Rak materice se danas razvija 10 puta brže nego nekad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track