DETALJI DRUGE SEZONE SERIJE TAJKUN! Ko su novi poslovni partneri koji će Simonovću pomrsiti konce? Čeka nas i LJUBAVNI TROUGAO!
Foto: Milica Cvetković

snima se

DETALJI DRUGE SEZONE SERIJE TAJKUN! Ko su novi poslovni partneri koji će Simonovću pomrsiti konce? Čeka nas i LJUBAVNI TROUGAO!

Kultura -

Posle više od dve godine, Vladan Simonović, najomiljeniji tajkun s malih ekrana, ponovo se vratio. Autorska ekipa s Đorđem Milosavljevićem na čelu udružila je snage i prošle nedelje u Beogradu započela snimanje druge sezone najpopularnije domaće TV serije.

serija Tajkun 2, Tajkun 2
foto: Firefly Production

Biznis-elita

Publici je već dočaran turbulentan život moćnog tajkuna, koga igra Dragan Bjelogrlić, i njegove neusklađene porodice u trenutku kad i država i moćni neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. Na kraju desete epizode Vladan je pao na zemlju uz hit "Odiseja" Lea Martina. Ipak, izgleda da je preživeo.

U novih deset epizoda "Tajkuna", kako najavljuju iz Fajerflaj produkcije, publika će moći da prati Simovićev turbulentan život, koji će i dalje biti u centru spletki domaće biznis-elite. Njegova kompanija "Sigma" i u nastavku će imati važne poslovne transakcije, a uticaj velikog novca nastaviće da se odražava i na privatne živote glavnih junaka.

Dejan Aćimović
foto: ATA images

Marko Grabež i Dejan Aćimović oživeće Bjeline nove biznis-partnere. Dejan igra čoveka iz provincije, a Marko mladog IT stručnjak, i oni će do kraja druge sezone možda postati i rivali glavnom junaku. Obožavaoce, kako smo saznali, čekaju i zanimljiv zaplet i čak dva ljubavna trougla.

Pored Dragana, Dejana i Marka, glavne role tumače Teodora Dragićević, Nada Šargin, Jelena Đokić, Branislav Trifunović, Ana Stefanović Bilić, Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi. Premijera sledeće godine

serija Tajkun 2, Tajkun 2
foto: Firefly Production

Planirano je da snimanje traje do sredine oktobra, a vrhunsku ekipu kreativaca predvode reditelji Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović, autor scenarija je Đorđe Milosavljević, uz saradnike Borisa Grgurovića i Katarinu Mitrović, direktor fotografije je Radan Popović, scenograf Zorana Petrov, a kostimograf Ašok Murti.

serija Tajkun 2, Tajkun 2
foto: Firefly Production

Produkcijska kuća Fajerflaj i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine na kanalima Superstar TV i RTS.

Kurir.rs:/ Ljubomir Radanov

Bonus video:

04:57

Bjelogrlić Hladni rat nije nikad prestao poruka Putinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track