DIRLJIV SUSRET DARE IZ JASENOVCA S TROJKAMA KOJE SU GLUMILE MALOG BUDU: Danas imaju PET GODINA, a evo kako izgledaju (FOTO)
Foto: Aleksandar Letić

NASTAVILI DA SE DRUŽE

DIRLJIV SUSRET DARE IZ JASENOVCA S TROJKAMA KOJE SU GLUMILE MALOG BUDU: Danas imaju PET GODINA, a evo kako izgledaju (FOTO)

Kultura -

Trojke iz Herceg Novog glumile su dečaka Budu u filmu "Dara iz Jasenovca". Oni su igrali mlađeg brata glavne junakinje Dare, čiji lik je tumačila Biljana Čekić. Danas ovi dečaci više nisu bebe, ali se viđaju sa filmskom starijom sestrom, koja je na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije s letovanja.

U trenutku snimanja Jakov, Simon i Luka imali su nepune dve godine. Danas, oni su petogodišnjaci! Znaju da su glumili u važnom filmu, iako se ne sećaju mnogih detalja. Ipak svoje Dare, sada već tinejdžerke Biljane Čekić, odlično se sećaju.

Njihova majka Marija Šaranović kaže da su se juče videli sa Biljom u Crnoj Gori, gde je ona došla na more sa porodicom.

Dara iz Jasenovca, Biljana Čekić
foto: Printscreen Instagram

- Sa Biljinim ocem sam stalno u kontaktu i videli smo se kada su oni došli na more. Iskoristili smo priliku da se sretnemo na plači Jaz, da provedemo neko vreme zajedno. Bilja je već postala devojka. Luka se na početku malo postideo, ali onda joj je dao ruku, pa su se i šetkali zajedno - kaže Marija za Informer.

Ona je otkrila da li su njeni sinovi svesni da su bili deo jednog od najvažnijih projekata u srpskoj kinematografiji.

Dara iz Jasenovca, Biljana Čekić
foto: Printscreen Instagram

- Dečaci su porasli, imaju skoro pet godina. Ne sećaju se mnogih detalja, ali znaju da su snimali film. Kada ih zaustave u gradu uz povike "glumci, glumci" nasmeju se, drago im je. Gledaju fotografije sa snimanja filma koje im rado pokazujem. Film im još nisam puštala, jer su previše mali da bi shvatili težinu. To će još morati da pričeka.

I Biljana Čekić je prenela svoje utiske sa druženja.

Dara iz Jasenovca
foto: Aleksandar Letić

- Uvek mi je predivno kada se vidim sa mojim malim dečacima. Vrate mi se najlepše uspomene na snimanje filma "Dara iz Jasenovca" i naše druženje. Oni rastu, sve su veći i ozbiljniji. Uvek se lepo provedemo. Bili smo zajedno na kupanju, na ručku. Plivali smo, sunčali se i družili. Presrećna sam što su oni deo mog života - rekla je ova mlada glumica.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

00:34

ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track