00:29

Mik Džeger ispred bosanske ćevabdžinice u Beču

ne propustite

MIK DŽEGER ISPRED BOSANSKE ĆEVABDŽINICE U BEČU: Posle teške bolesti nastavljaju turneju! Poslao snažnu poruku obožavaocima!

Kultura -

Rolingstonsi su nastavili svoju turneju pod nazivom “Šezdeset” kao proslavu 60-ogodišnjeg jubileja, kroz Evropu i Veliku Britaniju, nakon što je njihov frontmen nedavno bio pozitivan na korona virus.

Stounsi su prošle nedelje odložili dve svirke u Amsterdamu u Holandiji i Bernu u Švajcarskoj zbog lošeg zdravlja njihovog frontmena. Termin u Amsterdamu je pomeren za sledeći mesec, a švajcarska svirka je od tada otkazana.

Rolingstons
foto: AP

Turneja je nastavljena nastupima u Milanu (20.juna) a trenutno se nalaze u Beču, gde će večeras održati konceet na stadionu Ernst Hapel.Tom prilikom je Mik Džeger podelio slike iz Beča, a najveću pažnju publike je privukla slika ispred kioska Bosna, koji je poznat po dobrin ćevapima.

Mik je na svom tviter nalogu u opisu fotografija samo kratko napisao "Beč noću. Vidimo se na nastupu".

Podsećamo, prvi nastup održan u Britaniji, u okviru turneje povodom 60. godišnjice, posvetili su preminulom bubnjaru Čarliju Votsu.

Bend, koji čine Mik Džeger, Kit Ričards i Roni Vud, a pridružio im se i Stiv Džordan na bubnjevima, vratio se na britansku pozornicu na fudbalskom stadionu Enfild u četvrtak.

Kako prenose britanski mediji, koncert je otvoren videom u počast Votsu, koji je preminuo 24. avgusta prošle godine u 80. godini.

Čarli Vots
foto: Profimedia

Obraćajući se okupljenima, Džeger je ispričao da su članovi benda 1962. upoznali bubnjara po imenu Čarli Vots.

"Ovo je naša prva turneja u Engleskoj koju smo odradili bez njega pa bismo želeli da posvetimo ovaj nastup Čarliju", kazao je Džeger.

Kurir.rs

Bonus video:

01:21

2cellos oproštajni koncert u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track