PEVAĆU S BOČELIJEM, POSLE 17 GODINA MI SE OSTVARUJE SAN: Pevačica otkrila kome je prvo rekla radosne vesti, nastupaće samo za NJU!
Foto: Kurir Televizija

ponosna

PEVAĆU S BOČELIJEM, POSLE 17 GODINA MI SE OSTVARUJE SAN: Pevačica otkrila kome je prvo rekla radosne vesti, nastupaće samo za NJU!

Kultura -

Jelena Tomašević nastupiće kao specijalna gošća na koncertu jednog od najpoznatijih tenora sveta Andrea Bočelija 22. jula u Beogradu u okviru festivala Belgrejd River Fest.

Pevačicu, koja je 2008. godine predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije, odabrao je Bočelijev tim kao pop zvezdu koja će na koncertu u Beogradu nastupiti sa slavnim tenorom. Jelena je u intervjuu za Kurir otkrila kako teku pripreme, ali i da će nastup posvetiti svojoj ćerci.

Kako je došlo do saradnje sa Bočelijem?

- Maestro i njegov tim praktikuju da na svim svetskim turnejama specijalna gošća bude pop pevačica iz zemlje u koju gostuje. Mnogo sam srećna što je moja muzika dospela do jednog takvog umetnika i do njegovog tima i da su oni odlučili da baš ja zapevam sa njim. Bila sam presrećna i ponosna, već sam ga slušala i pitala sam se kakav li je tek osećaj zapevati sa njim, i evo 17 godina kasnije snovi se ostvaruju.

Jelena Tomasevic, Ivan Bosiljcic
foto: Damir Dervišagić

Kome ste prvo javili vest da ćete pevati sa Bočelijem?

- Tu su bili Nina i Ivan, svi smo skočili od sreće kad smo čuli.

Da li ćete imati posebne pripreme pred koncert?

- Radim svakodnevno sama, ali se i redovno konsultujem sa svojim saradnicima. Pevaću na italijanskom, te se čujem i sa svojim prijateljima iz Italije kako bi mi pomogli oko izgovora. Melodijske linije za mene nisu problem, ali italijanski jezik u kombinaciji sa njima jeste, te moram da vežbam svakodnevno.

Andrea Bočeli
foto: Promo

Najavljeno je da ćete pevati dve pesme, jednu samostalno, a drugu sa Bočelijem.

- Dogovor je da ne otkiravmo iznenađenje, ali eto otkriću da ću imati čast da izvedem pesmu "Vivo per lej" sa maestrom Bočelijom i mnogo se radujem.

Da li mislite da će vam ovo gostovanje otvoriti vrata ka novoj publici širom sveta?

- Nisam uopšte razmišljala o tome, osim o momentu koji predstoji. Uživam u ovom procesu vežbanja pesama, a šta će posle biti neka bude Božja volja. Po veliči mog osećaja, ovaj nastup mi je u rangu Evrovizije.

Jelena Tomašević
foto: Kurir Televizija

Da li ćete posvetiti nekome nastup?

- To će biti moja ćerka, naročito ću njoj pevati, ali biće tu i moji roditelji i prijatelji, za sve njih ću pevati.

Kurir.rs

Bonus video:

05:35

OVO NIKO NIJE ZNAO O JELENI TOMAŠEVIĆ! Goca Tržan OTKRILA drugu stranu pevačice: Može da bude VEOMA NEZGODNA! Voditeljka zanemela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track