DVE NAŠE POZNATE GLUMICE SAZNALE DA IMAJU ISTOG MUŽA! Urnebesna priča koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, a evo šta je u pitanju!
Foto: Promo

hit

DVE NAŠE POZNATE GLUMICE SAZNALE DA IMAJU ISTOG MUŽA! Urnebesna priča koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, a evo šta je u pitanju!

Kultura -

Jelica Kovačević i Dragana Vujić u raskolu su zbog Aleksandra Lazića u najluđoj komediji koju publika poredi sa Radovanom III, u ulogama Gordane i Galije u trci oko Raje, postaju najbolje prijateljice.

Jelica Kovačević
foto: Kurir Televizija

25.7. u Teatrijumu, 26.7. kod Juge, 28.7. u Vrnjačkoj Banji i 03.8. u Božidarcu. Muškarac "nevešt" da odluči sa kojom ženom će provesti život - bira obe, ali tako da jedna za drugu ne znaju.

One žive u različitim gradovima, a on zahvaljujući poslu pilota uspeva da jutra provodi s jednom, a večeri sa drugom suprugom. Njegovu dugogodišnju igru prekida slučajni dolazak jedne od njih u mesto gde se nalazi druga i tako bračna komedija publiku u Pozorištu "Slavija" zasmejava do suza. Ovde je izvedena predstava "Žena mog muža".

Komad je nastao prema tekstu Saše Pantića, a u režiji Aleksandra Lazića, koji deli scenu sa glumicama Jelicom Kovačević i Draganom Vujić.

Žena mog muža, predstava
foto: Promo

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track