00:27

Kurir uživo sa Bočelijevog koncerta u beogradu

pustio glas

BOČELI ODUŠEVIO PUBLIKU NA SAVA PROMENADI: Spektakularnim koncertom počeo Belgrejd river fest, publika ga vraćala TRI puta na BIS

Kultura -

Belgrejd river fest počeo je večeras spektakularnim nastupom Andrea Bočelija.

Dugo će se pamtiti ova noć, jer se Bočeli vratio tri puta na bis. Publika je na kraju koncerta pozdravila sve učesnike aplauzom, a onda je krenuo i vatromet.

Andrea Bočeli
foto: Nemanja Nikolić

Više od tri hiljade ljudi uživalo je u nastupu svetske muzičke zvezde na platou kod Geozavoda, na obali reke Save, u dvorani na otvorenom, izgrađenoj samo za ovu priliku.

Koncertom podeljenim u dva dela dirigovao je Marčelo Rota. Čuvenog pevača pratilo je više od 80 muzičara Simfonijskog orkestra RTS. Bočeli je nastup otvorio poznatim numerama iz opusa klasične muzike, poput onih iz opera "Rigoleto" i "Toska", a zatim su usledili hitovi "En aranjuez con tu amor" i "Granada".

Andrea Bočeli
foto: Nemanja Nikolić

Fado kraljica Mariza je u prvom redu.

Andrea Bočeli
foto: Nemanja Nikolić

Još fotografija pogledajte u galeriji:

1 / 17 Foto: Nemanja Nikolić

Brojne poznate ličnosti su se pojavile na kocertu legendarnog tenora. Prva gošća mu je sopran Kristina Pasaroju.

1 / 33 Foto: Nemanja Nikolić

.Čast da mu se pridruži na bini dobila je Jelena Tomašević, koja će sa Bočelijem pesamu "Vivo per lei", ali svoj hit "Gde si bilo jare moje".

02:27

Jelena Tomašević peva na koncertu Bočelija

"Spektakl je zatvoren pesmom "Canto della terra", a na bisu je otpevao "O sole mio", kao i "Kon te partiro" i "Nessun Dorma".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track