PROVELI SMO ZAJEDNO POLA VEKA! Ceca Bojković progovorila slomljena o Branku Cvejiću: Zbog jedne stvari joj je najžalije!
Foto: Vlada Šporčić, Ana Paunković

TUGA

PROVELI SMO ZAJEDNO POLA VEKA! Ceca Bojković progovorila slomljena o Branku Cvejiću: Zbog jedne stvari joj je najžalije!

Kultura -

Glumac Branko Cvejić, kog ćemo svi pamtiti po ulozi Baneta Bumbara, preminuo je juče u Beogradu. Brojne kolege su se od njega oprostile dirljivim rečima, a među njima se našla i Svetlana Ceca Bojković, koja je bila njegova bliska prijateljica tokom prethodih 50 godina.

Branko Cvejić
foto: Nebojša Babić

- Znam ga iz detinjstva i pre akademije, proveli smo čitav život zajedno na poslu. Veliki gubitak prijateljstva koje je trajalo pola veka. Divan pre svega drug i pozorišni pregalac, glumac i upravnik pozorišta, učestvovao je u gradnji novog i dao sve od sebe - rekla je Ceca, a onda otkrila i šta ga je čekalo na poslu pre nego što se razboleo.

Ceca Bojković, Svetlana Ceca Bojković
foto: Marina Lopičić

- Najteže mi pada što je spremao značajnu ulogu kojom je želeo da zapečati karijeru i usred tog rada ga je snašla bolest. Nismo se čuli dok je bio u bolnici, nisam želela da ga uznemiravam - rekla je Ceca za Blic.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track