USKORO STIŽE NASTAVAK SERIJE CRNA SVADBA! Glavni glumac otkrio tajnu POSLEDNJE epizode PRVE SEZONE! To je bio RECEPT ZA NJEN USPEH
Foto: Firefly Production

Ovo možda niste znali

USKORO STIŽE NASTAVAK SERIJE CRNA SVADBA! Glavni glumac otkrio tajnu POSLEDNJE epizode PRVE SEZONE! To je bio RECEPT ZA NJEN USPEH

Kultura -

Kada bismo hteli da ga opišemo jednom rečenicom, ona bi svakako bila "svetski, a naš". Te dve hiljade i neke godine svi smo bili oduševljeni što će naš glumac zaigrati u planetarno poznatom filmskom serijalu o Hariju Poteru. Predrag Bjelac je od tada izgradio zavidnu glumačku karijeru kako kod nas, tako i u inostranstvu. I jedini je srpski glumac koji ima figuricu izrađenu po svom filmskom liku. Glumio je na desetak jezika do sada, a spektar njegovih uloga je zadivljujući.

Predrag Bjelac, Peđa Bjelac, Predrag Peđa Bjelac
foto: Promo

U razgovoru za TV ekran glumac je najavio da ove jeseni snima nastavak hit serije "Crna svadba".

"Nije tajna da počinjemo da radimo novu sezonu krajem godine. Pripreme uveliko teku i jedva čekam da pročitam nove epizode", kaže glumac.

Za nagrade Srce Sarajeva za TV serije 28. Sarajevo film festivala strukovni žiri sastavljen od više od 400 filmskih profesionalaca iz regiona, ove je godine u konkurenciju za nagrade uvrstio 17 serija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Kosova i Slovenije. Za najbolje će se boriti i "Crna svadba" sa čak šest nominacija.

"Ideje i inspiracije postoje, ali se retko pojavljuju tako kvalitetni scenariji kao što nam se posrećilo sa "Crnom svadbom", koja je studiozno pripremana nekoliko godina, sa čak petnaestak verzija pojedinih epizoda", zaključio je Bjelac.

Serija Nemanje Ćipranića i Strahinje Madžarevića nastala je uz podršku Telekoma Srbije, a emitovana je na RTS i Superstaru.

Serija Crna svadba, Crna svadba
foto: Firefly Production

Kurir.rs/ TV ekran

Bonus video:

11:04

ŠTA JE CRNA SVADBA: Razbijanje mitova o vlaškoj magiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track