00:21

Bjela u Barandi okupio ekipu filma Montevideo, Bog te video

DRUŽENJE I REKREACIJA

BJELA U BARANDI OKUPIO NAJZGODNIJE SRPSKE GLUMCE: Svi se poskidali, ne zna se koji je BOLJI FRAJER, a evo šta su radili NA PESKU!

Kultura -

Naš proslavljeni glumac, scenarista i reditelj Dragan Bjelogrlić okupio je ekipu filma "Montevideo, Bog te video" u Barandi, a zajedničke trenutke objavio je na društvenim mrežama.

Popularni Bjela okupio je prijatelje i kolege u čuvenoj Barandi, gde inače voli da provodi vreme, a sada su iskoristili trenutke i za rekreaciju.

Fotografije je napravila glumica Nina Janković, a na njima su nasmejani i dobro raspoloženi pozirali glumci Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Andrija Kuzmanović, Viktori Savić.

Sa njima je bio i mladi glumac Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, a čini se da su se svi odlično zabavljali igrajući odbojku na pesku.

Dragan Bjelogrlić
foto: Printscreen Instagram

Dok su igrali odbojku, poskidali su majice, pa se komentarima ispod ove objave ne vidi kraj.

Dragan Bjelogrlić
foto: Printscreen Instagram

"Kakva ekipa, au", "legende", "Savića malo da podgojimo i sve top", neke su od poruka koje se mogu pronaći ispod objave na Instagramu.

Dragan Bjelogrlić
foto: Printscreen Instagram

Biković je pozirao sa krstovima oko vrata i naočarama za sunce, dok su pojedini primetili koliko je samo Radojičić crven od sunca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

BJELOGRLIĆ RAZOČARAN ZBOG PIRATERIJE: Kod nas ne postoji svest koji je to ZLOČIN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track