TRI GODINE BEZ GORDANA MIHIĆA! Ćerka velikog scenariste: Moj tata, najbolji čovek na svetu
Foto: Zorana Jevtić

Sećanje

TRI GODINE BEZ GORDANA MIHIĆA! Ćerka velikog scenariste: Moj tata, najbolji čovek na svetu

Kultura -

Navršile su se tri godine otkako je preminuo dramski pisac, reditelj i profesor Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu Gordan Mihić. Njegova smrt u bukvalnom smislu značila je da nas je samo fizički napustio, jer je kroz svoje delo svakodnevno prisutan u životima onih pasioniranih televizijskih gledalaca.

Vera Čukić
foto: Dragana Udovičić

Kao autor brojnih scenarija za neke od najpopularnijih serija i filmova, spominje se i među kolegama, pogotovo u ekipi koja trenutno snima treću sezonu rimejka njegovih čuvenih "Kamiondžija". Stvorio je i dela u kojima su igrale njegova supruga, nenadmašna glumica Vera Čukić, ali i njihova naslednica Ivana Mihić.

Ivana Mihić
foto: Privatna Arhiva

- Poštovanje prema roditeljima osećam ne samo zato što smo krvno povezani, poštovanje su gradili oni sami sobom i svojim odnosom i predanošću prema meni. Moji roditelji su moji najveći prijatelji, pre svega. Njihove stvaralačke ličnosti su toliko raskošne, a delo koje su stvorili tako moćno, izjavila je nedavno Ivana za TV Ekran. Na dan kada su se navršile tri godine od Gordanovog odlaska, na društvenim mrežama je, uz očevu sliku, zabeležila:

- Moj tata, najbolji čovek na svetu. Tri godine, tajko moj.

Kurir.rs J. A. M.

Bonus video:

04:51

GLUMAC OTKRIO DETALJE ODNOSA BRANKA CVEJIĆA I NJEGOVE SUPRUGE! Veliki prijatelj iznenadio mnoge: BILI SU ZAJEDNO OD ROĐENJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track