EKIPA SERIJE U KLINČU PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM SARAJEVO FILM FESTIVALA: Nastala je pometnja među obožavaocima, a ovo je RAZLOG!
Foto: Kurir

mlade zvezde

EKIPA SERIJE U KLINČU PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM SARAJEVO FILM FESTIVALA: Nastala je pometnja među obožavaocima, a ovo je RAZLOG!

Kultura -

Ekipa serije "U klinču" nastala po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, na čelu sa Nikolom Kojom i mladom muzičkom zvezdom Mihajlom Veurovićem Vojažem prošetala je crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Publika će na Festivalu moći da pogleda pretpremijerno prve dve epizode nove serije, koja počinje sa emitovanjem 29. avgusta na RTS.

Crvenim tepihom prošetali su i mladi glumci Đorđe Mišina, Ivana Zečević, Anita Ognjanović i Matija Ilić u pratnji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića i Marka Novakovića, reditelja i urednika Redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa RTS-a.

serija U klinču, Sarajevo film festival
foto: Kurir

Pravu pometnju napravio je mladi reper Vojaž, koji se u ovoj seriji prvi put oprobao u ulozi glumca. Mnogobrojne obožavateljke okupile su se, na stepenicama ispred crvenog tepiha, par sati pred dolazak glumaca u iščekivanju ekipe serije.

Vojaž
foto: Nenad Kostić

Serija "U klinču", nastala u zajedničkoj produkciji Radio-televizije Srbije i produkcijske kuće "Režim" iskrena je priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iz srednjoškolskog perioda postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvaruju ili se razočaravaju u svoje ambicije. Gledaoci će upoznati porodicu Kovač – bračni par Miru i Velju (Branka Katić i Nikola Kojo) koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka, svakog radnog dana, pratićemo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji.

Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Dodela nagrada Sarajevo film Festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track