RADUJE ME KONSTRAKTIN USPEH, ALI NISAM RAZMIŠLJAO DA JOJ PONUDIM ULOGU: Gordan Kičić o nastavku serije Mama i tata se igraju rata
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić

nove avanture porodice Radisavljević

RADUJE ME KONSTRAKTIN USPEH, ALI NISAM RAZMIŠLJAO DA JOJ PONUDIM ULOGU: Gordan Kičić o nastavku serije Mama i tata se igraju rata

Kultura -

U susret premijeri druge sezone serije čiji je reditelj, producent i glavni glumac, popularni glumac za Kurir otkriva da će snimati i njen treći nastavak.

Serija "Mama i tata se igraju rata", nastala od rediteljskog prvenca glumca Gordana Kičića "Realna priča", dobila je nastavak.

Gordan Kičić
foto: Damir Dervišagić

Druga sezona predstavljena je publici na Sarajevo film festivalu, a njen kreator i glavni glumac za Kurir otkriva da je na novim avanturama porodice Radisavljević radio više od godinu dana.

- Priča se nastavlja tri godine otkako je Veljko otišao na Kamčatku. Odmah saznajemo da mu je preminuo otac i on se vraća za Beograd. Brzo shvata da su se kod kuće stvari dosta promenile. Imamo i nove junake u nastavku, glumce Amelu Terzimehić, Alekseja Bjelogrlića, Aleksandara Đuricu i Radoja Čupića - otkriva Kičić, čiji glavni junak Veljko na Kamčatki snima seriju "Sloveni" za Netfliks. Zanimljivo je da je sve rađeno u scenografiji "Nemanjića". - Kostimi su bili naši, ali smo malo iskoristili ruševine - priznao je Kičić.

Gordan Kičić
foto: Printscreen/Instagram

Dolazak dela ekipe u Sarajevo i prvi test serije pred publikom za našeg sagovornika bili su očekivana odluka.

- Na festivalu smo prošle godine bili nominovani za najbolju komediju u regionu. Serija je sjajno prošla u Hrvatskoj i Bosni, a očekujem da krene prikazivanje u Crnoj Gori i Makedoniji. Vrlo sam zadovoljan kako je prošla prva sezona, a od oktobra na RTS stiže i druga - objasnio je glumac, koji razmišlja da pravi još jednu sezonu.

serija Porodica, Gordan Kičić
foto: Firefly Production

- Sprema se polako i treći nastavak. Tekst za drugi pisali smo Gvozden Đurić, Marko Manojlović i ja. Režiju potpisujemo Mina Đukić i ja, a Dušan Grubić je direktor fotografije.

Inače, zanimljivo je da je Kičić školski drug naše ovogodišnje predstavnice na Evroviziji Ane Đurić Konstrakte, s kojom je u isto vreme pohađao Petu beogradsku gimnaziju. Na kraju razgovora pitali smo ga hoće li za Anu biti neka uloga u trećem delu serije.

Konstrakta, Tršić
foto: Kurir/T.Ilić

- Nije mi palo to na pamet. Voleo sam Anu i pre ovog uspeha. Mnogo mi je drago što se to desilo - zaključio je Kičić, koji trenutno snima seriju "Nemirni" Darka Nikolića.

(Kurir.rs/Lj. Radanov)

Bonus video:

00:30

KADA SVIRKU ZAMENI TUGA! GORDAN KIČIĆ oprostio se od MIRE FURLAN emotivnom porukom! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track