BIR FEST NA UŠĆU JAČI OD KIŠE: Senida sve ostavila bez daha, inspektor Blaža napravio ŠOU, a evo ko zatvara feštu na UŠĆU
Foto: ATA images

treće veče

BIR FEST NA UŠĆU JAČI OD KIŠE: Senida sve ostavila bez daha, inspektor Blaža napravio ŠOU, a evo ko zatvara feštu na UŠĆU

Kultura -

Muzička manifestacija Bir fest u 19. izdanju treće večeri na Ušću u Beogradu, uprkos lošim vremenskim uslovima i najavi da će svi programi biti odloženi za neki drugi dan, održana je pred desetinama hiljada ljudi.

Senidah, Bir Fest
foto: ATA images

Glavnu binu otvorio je domaći pop-rok sastav Osvajači, a nakon njega je usledilo gostovanje hrvatske pank-rok grupe Psihomodo pop. Vrhunac večeri svakako je bio atraktivni nastup Senide, koja je imala priliku prvi put da peva na ovoj manifestaciji. Hiljade fanove pevalo je s njom uglas najveće hitove, a posebnu pažnju izazvao je njen stajling, na koji niko u publici nije ostao ravnodušan.

Senidah, Bir Fest
foto: ATA images

Posle Senide, na red su došli i Lav hantersi. Možda i najluđi nastup večeri imao je definitivno Prljavi Inspektor Blaža sa njegovim Kljunovima. On se u jednom trenutku popeo na deo scenografije.

Bir Fest, Inspektor Blaža
foto: Nemanja Nikolić

Za tri dana kroz kapije festivala prošlo je, prema procenama organizatora, više od 200.000 ljudi. Poslednje večeri nastupa Ana Đurić Konstrakta.

Konstrakta, Ana Đurić Konstrakta, Arsenal Fest, Arsenal fest
foto: Love production

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Senidah se nekolegijalno ponela prema Milici Todorović: SUKOB nastao zbog PESME!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track