BIKOVIĆ ZA NASTAVAK SNIMANJA FILMA UZEO 200.000 EVRA, PA POTVRDIO SVOJ STATUS: Srpski glumac i dalje drži VISOKU CENU i u SVETU
Foto: Stefan Stojanović

papreno

BIKOVIĆ ZA NASTAVAK SNIMANJA FILMA UZEO 200.000 EVRA, PA POTVRDIO SVOJ STATUS: Srpski glumac i dalje drži VISOKU CENU i u SVETU

Kultura -

Glumac Miloš Biković godinama gradi internacionalnu karijeru u Rusiji. Film "Sluga“, u kojem tumači glavnu ulogu, najgledanija je komedija svih vremena u Rusiji, a prema procenama, pogledalo ga je oko sedam miliona ljudi. U nastavku komedije, koja je 2019. zaradila čak 57 miliona evra od bioskopskih ulaznica u Rusiji, Miloš ponovo igra simpatičnog Gišu.

Počelo snimanje, Miloš uzima 5.000 evra po danu

Miloš je snimio prve kadrove nadomak Moskve i tim povodom oglasio se na Instagramu.

- Drugi deo će biti skroz drugačiji i mnogo bolji!- napisao je glumac.

Kako saznajemo, Biković se brzo dogovorio s producentima da se nađe u nastavku!

Miloš Biković
foto: Nemanja Nikolić

- Čim su ga pozvali, odmah je pristao! Dopalo mu se što će stara ekipa ponovo biti na okupu, a dodatno ga je privukla i finansijska ponuda. Dogovorio je da ga plaćaju 5.000 evra po danu snimanja. Pošto će na filmu raditi 40 dana, po njegovom završetku biće bogatiji za 200.000 evra - otkriva za Informer dobro obavešten izvor.

Veliko pojačanje Bikovićeva bivša

Naš sagovornik kaže da ga ne čudi što su Rusi odrešili kesu za glavnog glumca, jer su utrostručili budžet za snimanje:

- Prvi deo koštao je 2,6 miliona evra, dok su producenti za drugi deo izdvojili čak 8,4 miliona evra. "Sluga" je najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije, pa žele da nastavkom nadmaše prethodni deo i ispune očekivanja publike - priča naš sagovornik i dodaje da je glavno pojačanje bivša Bikovićeva devojka, ruska glumica Aglaja Tarasova:

- Producenti su sigurni da će publiku dodatno privući to što će se Miloš i Aglaja, koji su do pre četiri godine bili u vezi, naći zajedno na velikom platnu. Aglaja će igrati razmaženu devojku Katju, koju Giša treba da promeni, te će zbog nje upadati u različite komične situacije.

Premijera filma "Sluga 2" očekuje se na jesen 2023. godine. U ostvarenju igraju i Aleksandar Samojlenko, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova i Sergej Socerdocki.

(Kurir.rs / Informer.rs)

Bonus video:

00:10

Miloš Biković sa devojkom na koncertu Bočelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track